SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalar Isınıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Hava sıcaklığı Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey kesimleri ile Akdeniz bölgesinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların Kastamonu, Karabük, Çankırı, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle batı ve kuzeybatı, güneydoğu bölgelerimiz ve Akdeniz'in kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; Kastamonu, Karabük, Çankırı, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını, Taşkın, Yıldırım düşmesi, Dolu vb.) tedbirli olunması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Avrupa yakası ile gece il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (27) ANKARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (29) İZMİR: Parçalı az bulutlu (32) ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde il geneli kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (31) ANTALYA: Parçalı az bulutlu (29) SAMSUN: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (27) ERZURUM: Parçalı bulutlu (27) DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (37)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı, doğusu ile iç kesimleri çok bulutlu, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Isparta ile Mersin'in iç kesimleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinde Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat çevreleri, öğle saatlerinde Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir ve Yozgat çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Çankırı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Kastamonu ve Karabük çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, öğle saatlerinde Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, batısı ile kuzeyi parçalı bulutlu, Ardahan çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevreleri parçalı bulutlu geçecek.

Malatya'nın detaylı hava raporunu görmek için;

http://www.haberturk.com/havadurumu/index/44

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız