SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'la Çarpışan Kamyonetin Sürücüsü Öldü

0
Güncellendi - 2016-03-07 18:54:33
TIR'la Çarpışan Kamyonetin Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ- Malatya karayolunda, TIR'la çarpışan kamyonetin sürücüsü feci şekilde canverdi. Bu arada, Malatya Havalimanı kavşağındaki kazada da 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

ELAZIĞ- MALATYA YOLUNDA..

Elazığ- Malatya Karayolu’nda TIR ile kamyonetin çarpışması sonucunda kamyonetin sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre; feci kaza, Elazığ-Malatya yolunun 40. kilometresinde Koçharman çıkışında meydana geldi. Kazada Aydın Bulut (46) idaresindeki 23 HR 439 plakalı kamyonet ile C. K. yönetimindeki 54 FC 222 plakalı TIR çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile kamyonet yoldan savrulurken, ön kaportası iç kısam geçti ve araçta yangın çıktı. İhbar üzerine Malatya Büyükşehir belediyesi ekipleri kaza yerine gitti.

Araç içerisinde sıkışan ve feci şekilde hayatını kaybeden kamyonet sürücüsü Aydın Bulut’un cesedi, itfaiye ekiplerini çalışması sonucunda çıkartıldı.

Kazanın kamyonetin karşı şeride girerek TIR ile çarpışması sonucunda meydana geldiği iddia edildi.

Kaza nedeniyle Malatya-Elazığ Karayolu’ndaki trafik akışı bir süre kontrollü olarak verildi.

HAVALİMANI KAVŞAĞINDA..

Bu arada Malatya’da daha önce de birçok kazanın yaşandığı havalimanı yolundaki kavşakta meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Malatya’dan Erhaç Havalimanı'na giderken 23. kilometrede yaşanan kazada iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. İsimleri öğrenilemeyen yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, kazaya karışan her iki araçta da büyük çapta maddi hasar oluştu. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

Pano0ü1

ELAZIĞ’DA YOLDAN ÇIKARAK TIR’A ÇARPAN KAMYONET ALEV ALIRKEN, SÜRÜCÜ SIKIŞTIĞI ARAÇ İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ. (HALİL İBRAHİM VARLI/ELAZIĞ-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız