SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanı Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-10-10 05:33:28
Havalimanı Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Havalimanı yolunda takla atarak devrilen otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Havalimanı yolu Akçadağ ilçesine bağlı Aksaray Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabaha karşı 03.30 sıralarında Malatya'dan havalimanı istikametine seyir halinde olan 20 yaşındaki Alper Kılıç idaresindeki 07 GF 415 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atıp devrildi.

Kazada sürücü Alper Kılıç ile Asef Köroğlu (55) ve Rıdvan Yavaş (28) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Alper Kılıç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Cemre (3 yıl önce)
    Benim arkadaşımın abisiydi allah ailesine sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal koyunoğlu (4 yıl önce)
    ALLAH MEKANI CENNET eylesin çok iyi bir insandın benim hakkım sana ananın sütü gibi helal olsun. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • G.beyaz (5 yıl önce)
    Canim arkadasim yattigin yerde mutlu uyu
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (5 yıl önce)
    Her işi kazadan sonra mı yapmak lazım? Et Balık yokuşundan üniversiteye giden yolda kaldırım yok. Ama nedense üst geçit yapılıyor? Binlerce kız öğrenci her gün asfalta çıkarak karşı istikamette gelen arabalara rağmen üniversiteye okumaya gidiyor. Yürürken araçlara ayrılmış asfalttan gidiyorlar. En sağ şeridi kapatın bari. Çocuklar kaldırımsız yolda kaza geçirecekler. İlla kaza olunca mı ah vah edeceksiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Karayollarına ve Büyükşehir Belediyesine buradan sesleniyorum. Havaalanı yolu üzerinde Özal köyü ile Aksaray köyü mevkiilerinde 2 ad tehlikeli viraj mevcuttur. Her iki viraj öncesi tarla ve bahçelerden yani toprak yoldan asfalta giriş bulunmakta. Köylü efendilerin de kullandığı traktörlerin lastiklerinin aralarındaki çamurlar asfalta yerleşiyor. Hafif bir yağmur sonrası ise KAZA kaçınılmaz. Sonu ise vahim... LÜTFEN ŞU ASFALT GİRİŞLERİNİ YA İFPTAL EDİN, İPTAL EDEMİYORSANIZ İSE LÜTFEN O GİRİŞLERİ 500m KADAR ASFALT YAPINIZ. Aksi halde bu kazaları çok görebiliriz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • kernek (5 yıl önce)
    allah ramet eylesin.emniyet kemerlermizi takalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru
    0
    0
    Yanıtla