SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanına Ulaşım 5 TL...

0
Güncellendi - 2016-08-11 17:43:50
Havalimanına Ulaşım 5 TL...
A- A+ PAYLAŞ

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 7. olağan toplantısını Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar başkanlığında gerçekleştirdi.

Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, “Ülkemizde 15 Temmuzda çok üzücü bir olay yaşandı. Bu üzücü olay Yüce Türk Milletini derinden yaraladı ve üzdü. Cenab-ı Allah böyle üzücü olayları bir daha yaşatmasın. Şehitlerimize Allahtan Rahmet geride kalanlara sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Belediyesi tarafından Yakınca, Bostanbaşı, Çilesiz bölgelerini kapsayan bisiklet yolları projesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığının UKOME kararı alındıktan sonra destek vereceğine ilişkin gündem maddesi oylanarak kabul edildi.

Daha önce İlçe ve Köy Terminali olarak kullanılan ve mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan alanın satışının ardından İlyas Mahallesi’nde yine mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan alana yeni bir terminal yapılmasına ilişkin gündem maddesi kabul edilirken;

İlgili Bakanlığın uygun görüşü doğrultusunda; havalimanı ile Malatya merkez arasında toplu taşıma hizmeti vermek amacıyla 2 aracın görevlendirilmesi, taşıma ücretinin ise 5 TL olarak belirlenmesine, geçici otopark alanının oluşturulması, bilet satış gişesinin yerinin belirlenmesi işi Malatya Havaalanı Müdürlüğü tarafından yapılmasına ilişkin gündem maddesi de UKOME tarafından kabul edildi.

Kiltepe ve Çavuşoğlu Mahallesi sınırlarında yer alan, Sanayi içerisinden Hayvan Pazarı istikametine geçiş güzergâhında bulunan demiryolu hemzemin geçidi üzerine yapılan üst geçit çalışmaları dolayısıyla yolun araç trafiğine kapatıldığı ve mahallenin bağlantı yolunun kesildiği bu doğrultuda trafik akışının geçici olarak gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasından sonra ileri bir noktaya taşınması ile Mişmiş Park Fuar Alanı girişinde bulunan kavşak yerinin ileri bir noktaya alınması kabul edildi.

Turgut Temelli Caddesi ile Yeni Boztepe Caddesi arası, Yeni Boztepe Caddesi ile İyilik Sever Caddesi arasında parkmetre uygulamasına geçilmesine yönelik gündem maddesi de görüşülerek kabul edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • acar (7 yıl önce)
    Şehrimiz gerçekten güzel oluyor belediyeler çalışıyor havalimanına olan araç sayısı bence yetersiz
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Herşeyi anladık da iyiliksever caddesi neresi kardeşim....
    0
    0
    Yanıtla
  • hocam siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :D :D
    0
    0
    Yanıtla