SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havamız Kaçtı!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:15:25
Havamız Kaçtı!..
A- A+ PAYLAŞ
 
Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Merkez ve Taşra Teşkilatında Düzenleme Yapılması Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı'yla, 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü kapatıldı. Karara göre, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ın da bağlı olduğu Malatya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'de kapanmış ve meteoroloji müdürlüğü olarak Elazığ'da yeni kurulan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'ne bağlanmış oldu. Bu kararla, Doğanşehir Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü ile Arapgir Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü'de kapatıldı. 
 
Bakanlar Kurulu Kararı ile Tahminler Dairesi Başkanlığı, Gözlem Sistemleri Dairesi Başkanlığı, Meteorolojik Veri İşlem Dairesi Başkanlığı, Araştırma Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde toplam 35 yeni şube müdürlüğü kuruldu. Ayrıca, Bölge Müdürlüklerine bağlı olarak 8 yeni bölge müdürlüğü kuruldu.
 
Adana, Hatay, Mersin, Afyonkarahisar, Denizli, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Muğla, Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Burdur, Isparta, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Aydın, İzmir, Manisa, Kars, Ağrı, Kayseri, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Konya, Niğde, Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya, Çorum, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Gaziantep, Amasya, Sivas, Tokat, Giresun, Rize, Trabzon, Bitlis, Muş, Van, Bartın ve Kastamonu illerinde bulunan 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü de kapatıldı.
 
KAPATILAN MÜDÜRLÜKLER
 
Ceyhan, Karaisalı, Karataş, Kozan, Yumurtalık, Dörtyol, Samandağ, Erdemli, Mut, Bolvadin, Dinar, Emirdağ, Acıpayam, Güney, Ankara, Beypazarı, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Çerkeş, Ilgaz, Keskin, Elmalı, Korkuteli, Manavgat,Demre, Köyceğiz, Dalaman, Milas, Yatağan, Bandırma, Burhaniye, Dursunbey, Gönen, Keles, Uludağ, Çermik, Ergani,Nusaybin, Genç, Solhan, Baskil, Karakoçan, Keban, Maden, Palu, Sivrice, Çemişgezek, Mazgirt, Tercan, Hınıs, Horasan, İspir, Oltu, Tortum, Bozüyük, Sivrihisar, Gediz, Simav, Tavşanlı, Tefenni, Eğirdir, Senirkent, Uluborlu, Yalvaç, Şarkikaraağaç, İpsala, Uzunköprü, Şile, Lüleburgaz, Geyve, Çorlu, Malkara, Çınarcık, Nazilli, Sultanhisar, Didim, Bergama, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Demirci, Salihli, Arpaçay, Sarıkamış, Doğubeyazıt, Develi, Sarız, Tomarza, Pınarbaşı, Boğazlayan, Sorgun, Çeçikdağı, Kaman, Avanos, Ürgüp, Çumra, Hadim, Ilgın, Karapınar, Kulu, Seydişehir, Yunak, Ulukışla, Gölbaşı, Kahta, Afşin, Elbistan, Göksun, Doğanşehir, Arapgir, Osmancık, Ünye, Bafra, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Hilvan, Siverek, Islahiye, Merzifon, Divriği, Kangal, Suşehri, Zara, Turhal, Zile, Şebinkarahisar, Pazar, Akçaabat, Ahlat, Malazgirt, Varto, Başkale, Erciş, Gevaş, Muradiye, Özalp, Amasra, Bozkurt, Cide, Devrekani ve Tosya Meteoroloji İstasyon Müdürlükleri kapatıldı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız