SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Havlu Atmış Değiliz!'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da, ligde kalma umutları tükenmedi. Sarı-kırmızılı takımda kadro dışı bırakılan İlhan Var affedildi, cezası sona eren Celil Sağır ise çalışmalara başladı.

Genel Koordinatör Şerif Fırat, ligde kalma umutlarını koruduklarını söyleyerek, gelecek hafta oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. Adanaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Fırat, "Ligin sonlarındaki takımların da puan kaybetmesi bizleri umutlandırdı. Adanaspor maçında iyi mücadele ettik, ama Adanaspor daha güçlü bir takım. Futbolcular sahada kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Ligde havlu atmış değiliz. Ligde kalma umudumuz devam ediyor. Son 3 maçımızda 9 puan alarak, diğer sonuçları bekleyeceğiz. Geçmişte yapılan hatalar takımı bugünlere getirdi. Biz, takımı düzeltmenin hesaplarını yapıyoruz. Futbolcular, Adanaspor maçında gösterdikleri performansı Kayseri Erciyesspor maçında da sahaya yansıtırlarsa ben bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Hayati Palancı'nın takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak ise Fırat, "Hayati Palancı, takımın başındadır. Kendisi şu an İstanbul'da, yarın takımın başında antrenmanlara çıkacak. Takımdan ayrılacağı yönündeki söylentiler gerçek dışı. Öyle bir durum söz konusu olsa yönetim tarafından açıklama yapılır. Hayati hoca şu anda takımın başındadır" diye konuştu.

Yönetimin Kayseri Erciyesspor maçı öncesi radikal kararlar aldığına da dikkat çeken Fırat, "Biliyorsunuz geçen hafta içinde İlhan Var ve Fatih Sezer'e sezon sonuna kadar izin verilmişti. Bu futbolculardan İlhan Var yönetim tarafından affedildi. Kendisi İstanbul'da ve yarın yapılacak antrenmanda takımla birlikte çalışacak. Celil Sağır'ın da cezası sona erdi. Kendisi yönetimle yaptığı görüşmenin ardından Malatya'ya geldi ve çalışmalara başladı" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor, yarın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanarak Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız