SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Havuz Gelecek Yıl Bitirilecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Orduzu Pınarbaşı Açık Yüzme Havuzu'ndaki çalışmaları inceleyerek, bilgiler aldı. Fındıklı, incelemenin ardından yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Fındıklı, Açık Yüzme Havuzu Projesinin Malatya için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Biz Açık Yüzme havuzumuzdaki çalışmaları iki etaba ayırdık. İlk etapta finans sıkıntı dolayısıyla havuzumuzu işletmeye açmak için çalışmalara başladık. Bu çalışmaları tamamlayarak, havuzumuzu gelecek yıl hizmete açmaya planlıyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanma süresi 360 gün olarak belirtildi. İkinci etapta ise sosyal alanlar ile ilgili çalışmalara başlamak istiyoruz. 2010 yılı için sosyal alanlar ile ilgili çalışmalarımızın yarım kalmaması için destek bekliyoruz" dedi.

Projenin 3 milyon 800 bin TL tutarında olduğunu kaydeden Fındıklı, "2. etap çalışmalarımızda sosyal alanlarla ilgili gerekli çalışmalarımız yaptık. Bu kapsamda amfi tiyatro, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, lokanta, soyunma odaları, otopark alanı, kır lokantası, çevre düzenlemesi ve yazlık sinema yapmayı planlıyoruz. Bu proje Malatya için çok güzel ve önemli bir proje olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız