SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havuzun Havuzu Sürprizi!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:54:13
Havuzun Havuzu Sürprizi!.
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye statüsü ile kapanan Beydağı, Erenli, Hanımın Çiftliği, Hasırcılar ve Orduzu belde belediyelerinde çalışan ve Battalgazi Belediyesi’ne dağıtılan personelin (işçi-memur) norm kadro ve ihtiyaç fazlası olduğu gerekçesiyle havuza alınmaları personeli tedirgin etti.  Belediyeden ilgili personele gönderilen tebligatta  3 il’i tercih etme hakkı tanındığı belirtiliyor

Battalgazi Belediyesi İnsan Kaynağı ve Eğitim Müdürlüğü,  bağlı tüm birimlere gönderdiği üst yazıda; Önceden beri Battalgazi Belediyesi’nde çalışan memur ve işçiler hariç, mülga (kapatılan) İl Özel İdaresi ve bağlanan belediyelerin memur ve işçi personelin norm kadro ve ihtiyaç fazlası görülerek gereğinin yapılmasını istedi. Bu durum özellikle kapatılan belde belediyesi çalışanlarınca tepki ile karşılandı ve “ Bizler belediyelerde çalışan personeldik. Battalgazi Belediyesinde çalışanlar da öyle. Belediyenin norm kadro ve ihtiyaç fazlası varsa onlara da uygulanmalı.” diyerek yapılacak uygulamanın çifte standart kuşkusunu yarattığını ifade ettiler. Konuya yakın kaynaklar ise; “ Belediye bir taraftan personel (işçi-memur) alıyor. Öte yandan ihtiyaç fazlası veya norm kadromuz yok diye personelleri havuza atıyor. Görünen o ki belediyenin hedefe kendi kadrosunu oluşturmak” diyerek  yönetime tepki gösterdi.

Battalgazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından bağlı tüm birimlere gönderdiği yazıda; “Belediye ve bağlı kuruluşlara devredilen personelden norm kadro ve ihtiyaç fazlası olanlar ile ilgili tercih formu ekte gönderilmiştir…

…Belirtilen mevzuat gereği işlemler yapılmış olup, nakle konu ihtiyaç fazlası personele, görev yapmak istediği üç adet ili, il trafik (il plaka) kodu ile tercih yapma şansı verilmiştir. Bu nedenle her il farklı olmak üzere il trafik kodu yazılarak doldurulup tebliğ tarihi itibariyle, üç gün içerisinde onaylı olarak kurumumuza teslim edilmesi, tercih yapılarak teslim edilmemesi durumunda Devlet Personel Başkanlığınca ihtiyaca göre her hangi bir il’e atamanızın yapılacağı ve ayrıca tebligata aykırı işlem yapmış olacağınızın bilinmesi hususunda..” ifadeleri yer aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız