SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayal Ediyordum..Gerçek Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde devam eden 11. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'nde, 10 yıldır tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren kas erimesi hastası da uçuş yaptı.

Arkadaşlarıyla beraber kiraladıkları karavanla Malatya'dan Ölüdeniz'e tatile giden bedensel engelli Bayram Köse, burada gökyüzünde gördüğü rengarenk paraşütlere hayran kaldı ve yamaç paraşütü pilotu Mehmet Akkoç'un yanına giderek beraber fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Bayram Köse'ye yamaç paraşütü pilotunun cevabı ise "Uçmak ister misin?" oldu. Bu soruya sevinçle cevap veren Bayram Köse arkadaşlarının yardımıyla yamaç paraşütü firmasının servis aracına bindirilerek Babadağ'ın bin 700 metrelik
zirvesine taşındı. Burada yamaç paraşütü pilotlarının yardımıyla yamaç paraşütüne alınan Bayram Köse, pilot Mehmet Akkoç ile birlikte kendisini boşluğa bıraktı.
Kas erimesi hastalığı ve ardından geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamaya çalışan Bayram Köse, Ölüdeniz'i bin 700 metre havadan ve engelsiz olarak izledi. Pilot Mehmet Akkoç da "Ben uçuşumu gerçekleştirip indikten sonra Bayram bey benimle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Ben de hatıra fotoğrafını çektirdikten sonra ona uçmayı teklif ettim. Önce oldukça heyecanlıydı ama daha sonra uçuşun keyfini çıkardı" dedi.

Ölüdeniz'e gelirken yamaç paraşütü yapmayı düşündüğünü ama bunun kendisine hayal gibi geldiğini anlatan Bayram Köse, "Uçmak inanılmaz keyifli ve güzeldi. Hep yapmak istediğim bir şeydi. Pilotum Mehmet'e, beni de kendi zevkine ortak ettiği için çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle bir daha atlayış yapmak isterim. Çok güzeldi" dedi.

Arkadaşları da Bayram Köse'nin sevincine ortak oldular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız