SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayal Kırıklığına Uğradık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:29
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Tahkim Kurulu'nun tarafsız kalamadığını iddia ederek, kulüp  olarak hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Pilten, Tahkim Kurulu'nun PFDK tarafından verilen cezaların onanmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Pilten, müthiş bir hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade ederek, "Çok büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Yaptığımız savunma kesinlikle itibar görmemiş. Okunmadığını düşünüyoruz. Çünkü çok ciddi bir savunma yaptık. Hem hakem hem de gözlemci raporunu izledik. Kesinlikle bariz farklılıklar vardı. Bunları da itirazımızda belirttik. Kamera kayıtlarını da gönderdik. Başkanımıza isnat edilen suçlarla ilgili o saatte orada olmadığını kanıtladık. Bunların hiçbirini değerlendirmeye almamışlar. Müthiş bir hayal kırıklığı içerisindeyiz" dedi. 

"KULÜBÜMÜZ VE BAŞKANIMIZ MAĞDUR EDİLMİŞTİR"

Tahkim Kurulu'nun PFDK'nın verdiği kararları onamasını sert bir dille eleştiren Pilten, "Sayın Başkanımız Adil Gevrek'in ağzından çıkmayan fiillerle alakalı, hakemin tuttuğu rapora istinaden cezalar verildi. Orada da yıkıldık. Çünkü kişilik, karakter ve duruş olarak kendisinden bugüne kadar duyulmayan ifadeler mesnetlenmişti. Kesinlikle o ifadeleri kullanmadı. Buna hepimiz şahidiz. Umudumuz Tahkim Kurulu'nun vereceği karardaydı. Başkanımız 'sahaya girmemem gerekiyordu' demişti. Bizde cezasının büyük oranda hafifletileceğini düşünüyorduk. Ama ciddi manada kulübümüz ve başkanımız mağdur edilmiştir" şeklinde konuştu. 

Pilten, bir gazetecinin 'gerekli harçlar yatırıldı mı?' sorusuna, "Raporun ilk cümlesinde itirazla alakalı gerekli harçların yatırıldığı ibaresi var. Buda raporun ne kadar doğru olduğu ve doğru yazıldığını gösteriyor. Kendileriyle bir çelişki içerisindeler. Tahkim Kurulu'nun baş cümlesinde 'itirazla ilgili gerekli harçlar yatırılmıştır' diye belirtilmiştir. Biz itirazla alakalı üzerimize düşeni yaptık. Yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Ancak Tahkim Kurulu tarafsız olamamıştır" cevabını verdi.

"HER MAÇA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORUZ"

Pilten, her maça final gözüyle baktıklarını kaydederek, "Turgutluspor maçında 3 oyuncumuz yok. Defans oyuncularımız Koray Şanlı ve Mehmet Enes Sığırcı ile ön liberomuz Ali Sakal kart cezalısı oldukları için kadroda yer alamayacaklar. Onun haricinde sakat futbolcumuz yok. Takımımız çok iyi bir şekilde bu karşılaşmaya hazırlandı. Turgutluspor ligin ortalarında yer alıyor ama bu ligde kötü takım yok. Rakibimizi hafife almıyoruz. Bu saatten sonra bütün maçlara final gözüyle bakıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız