SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayal Kırıklığına Uğradım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:01:19
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Gürses Kılıç, Balıkesirspor karşısında takımın verdiği mücadelenin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. 
 
Kılıç, bay haftası sonrası takımın Balıkesirspor karşısında daha dinamik ve daha canlı olmasını beklediğini ancak yapamadıklarını kaydederek, "Biz daha iyi, daha dinamik, daha canlı olacağımızı bekliyorduk. Daha organize olacağımızı bekliyorduk ama maalesef beni hayal kırıklığına uğratan nokta bu oldu. Yediğimiz gol yenmemsi lazım. Şansızlık evet, kaçan pozisyon atmamız lazım. Onların hepsi bir tarafa beni onlar o kadar çok üzmüyor. Beni en çok üzen, tempolu oynamamız gerekiyordu, artık organize olmamız gerekiyordu. Maalesef bu geride kaldı. Beni en çok bu üzdü" dedi. 
 
Maçta kırılma anlarının olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Kadro kalitesi önemli ama bir de şu var, Balıkesirspor takımı sezon başından beri birlikte oynayan güçlü ve dinamik bir takım. En son 5 maçını da üst üste kazandı. Tabi bunları ben mazeret anlamında söylemiyorum. Maçı kazanmak adına biz önde de başladık, pozisyonda bulunduk. Rakipte pozisyon buldu. Bunu da kabullenmek lazım. Bir takım gol yiyebilir. Futbolun doğası goldür ama geri pas gibi bir atış gol olursa işte sahanın içi allak bullak oluyor. Arkasından yakaladığımız 2-3 tane net pozisyon var. Pozisyonlar o kadar net ki, onlardan birisi gol olsa yine oyuna ortak olup, yine oyunu çevirebilirsiniz. Maalesef maçın öyle önemli dakikaları var ki, maçı orada çevirmeniz gerekiyor. Bu hem gol yememek adına hem de rakip sahada gol atmak adına önemli dakikalar vardır. Bunu değerlendirmek gerekiyor" diye konuştu. 
 
Kılıç, gelecek sezonla ilgili yaptığı açıklamada ise, "Maçtan öncede, maçtan önceki dönemde de biz burada bir hedef koymuştuk. Futbolcularımızla birlikte dedik ki, hem maçlarımızı kazanalım hem de gelecek adına bir şablon ve alt yapı oluşturalım. Ve bunu oyuncularımız zaten biliyor. Bu bir gösterge, Altay maçı bir gösterge. Her oyuncu bu konuda kendi hanesine bir şey koyacaktır. Bizimde fikirlerimiz buna göre her oyuncu hakkında ayrı ayrı rapor tutuyoruz. Gerekli notlarımızı alıyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız