SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayalet' Ele Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Polis, biri "hayalet silah" olarak da bilinen Glock marka tabanca olmak üzere iki tabanca ve mermi ele geçirirken, bir kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 28.04.2010 günü silah kaçakçılarına yönelik olarak yapılan operasyon neticesinde İlimiz Merkezinde üzerinde sahte kimlik ile yakalanan şahsın üzerinde ve Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden ikametinde yapılan aramalarda ;

1-1Adet GLOCK 19 tabanca ,
2-1 Adet SMITH WESSON toplu tabanca,
3-GLOCK Marka tabancaya ait 4 adet şarjör,
4-40 Adet 9 mm çapında dolu fişek,
5-6 Adet 7,65 mm çapında dolu fişek,
6-11 Adet 38 mm çapında dolu fişek,
7-1 Adet sahte nüfus cüzdanı ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs 6136 SKM ve TCK 204 (Resmi Belgede Sahtecilik) suçlarından hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

37 yaşında ve adının M.T. olduğu belirtilen zanlı ile ilgili olarak Polis Vukuat Raporu'nda ise şu bilgi verildi:

"28/04/2010 günü telefon ile yapılan bir ihbar neticesi M.T. isimli şahsın üzerinde ve ikametinde ruhsatsız tabancalar bulundurduğu bilgileri alınması üzerine; bahse konu ihbarla ilgili olarak yapılan çalışmalar sırasında adı geçen şahıs Saray Mahallesinde görülmüş, şahısa polis tanıtma kartları ve arama kararı gösterilerek kimliğini ibraz etmesi istenildiğinde şahıs görevlilerimize M.B. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı ibraz etmiş, şahsın yapılan kaba üst aramasında bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ve şarjörlere basılı vaziyette 29 adet 9mm MKE yapımı mermi ele geçirilmiş, ayrıca şahsın ikametinde yapılan arama neticesi 1 adet toplu tabanca, 2 adet glock tabancaya ait boş şarjör, 6 adet 7,65 mm çapında dolu fişek, 11 adet 38 mm çapında dolu fişek, 11 adet 9mm çapında MKE yapımı dolu fişek ele geçirilmiş, şahsın takıldığı yer olan F.D. isimli şahsın iş yerinde de konu ile ilgili olarak arama yapılmış ancak herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış, şüphelilerden F.D. alınan ifadesinin ardından salıverilmiş olup, 6136 S.K.M. suçundan hakkında işlem yapılan şüpheli M.T., hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 29.04.2010 günü mevcutlu olarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ilimiz ceza evine teslim edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız