SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayalet Misali!

A- A+ PAYLAŞ

Peçeli Bülbül olarak tanınan ve ilahi söyleyen Zeki Güven, Malatya'da düzenleyecekleri programla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında yapacakları programla ilgili bilgi veren Peçeli Bülbül ismiyle tanınan Zeki Güven'in basın açıklamasını peçeli olarak yapması dikkat çekti.
6 Aralık pazar günü Toptancılar Sitesi arkasındaki Alyans Düğün ve Mevlid Salonu'nda saat 13,00'de başlayacak olan programlarına vatandaşları davet eden Peçeli Bülbül, programda ilahiler söylenip, piyes sahneye konulacağını belirtti.

Basın toplantısı sonunda bir de ilahi okuyan Peçeli Bülbül, programlarının ilgi görmesinin beklendiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız