SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayalimizi TÖTM'de Gerçekleştireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:40
A- A+ PAYLAŞ
'MobilŞirket' vizyonunu anlatmak için Malatya'ya gelen Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, "Malatya, Türkiye'nin en mobil 28. ili” dedi. 
 
Anemon Otel'de gerçekleştirilen programa, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Güven, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof.Dr. Ünsal Özgen, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Turkcell kullanıcıları katıldı.
"Malatya'da Cevher Var"
 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç yaptığı konuşmada, " 3 tanesi Malatya merkezde olmak üzere toplam 5 organize sanayi sitesi bulunuyor. Gelişmiş ülkeler sanayi ve teknoloji ile uğraşmıyorlar. Bilgilerini satıyorlar. Sanayi ve teknolojiyle, yeni yeni gelişmekte olan ülkeler uğraşıyor. Kayserili işadamları dahi gelip Malatya'da yatırım yapıyorlarsa, demek ki Malatya'da gerçekten cevher var” diye konuştu. 
 
"İşbirliği İçerisindeyiz"
 
Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Güven ise konuşmasında, "Değişimin sebepleri, Sovyetlerin çökmesi ve Bilişim ile İletişim teknolojilerinin gelişimidir. Dünya artık bir köy haline geldi. Dış politikaların gelişmesi işadamlarımızın yurt dışında hem iş hem de hizmet sunmaları açısından iyi bir olaydır. Malatya Belediyesi olarak bizlerde Turkcell'le işbirliği içerisindeyiz. Malatya'yı akıllı kent yapmak için bizlerde teknolojiyi kullanacağız.” dedi. 
 
"En Mobil 28. İl"
 
Mobil Şirket'i hayata geçirdikten sonra, bir yılı aşkın süredir şirketlere mobil iletişimin sağladığı imkanı tanıtmak ve danışmanlık vererek yaşayacakları teknolojik dönüşümü kolaylaştırmak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını  söyleyen Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, "Türkiye'nin en mobil 28. ili olan Malatya'da, en mobil sektörlerin; enerji-inşaat, üretim, hızlı tüketim, profesyonel hizmetler, lojistik, otomotiv, kamu, tekstil, sağlık, akaryakıt olduğu saptandı. Ayrıca, Malatya'da en çok kullanılan mobil teknolojiler; mobil ses, mobil pos, mesajlaşma, mobil internet ve akıllı telefonlar oldu. Şu an büyük bir değişimin önündeyiz." diye konuştu. 
 
"TÖTM'de Gerçekleştireceğiz"
 
Türkiye'de son iki yılda mobil data trafiğinin 13 misli arttığını söyleyen Ciliv, "Hayal ettiğimiz vizyonu,  Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Peki bu proje nedir? Hasta ile uzman doktoru, teknolojiyi kullanarak birleştirmek istiyoruz. Yoğun bakımda yatan hastalara yönelik ziyaretleri, hastanın yanına gitmeden teknolojiyi kullanarak yapmak istiyoruz. Hastaların çektirmiş olduğu röntgen gibi sonuçları dünyanın neresinden olursa olsun teknoloji ve bilişimi kullanarak gerçekleştirmek istiyoruz.”ifadelerini kullandı. 
 
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Malatya’da en çok kullanılan mobil teknolojilerin; mobil ses, mobil pos, mesajlaşma, mobil internet ve akıllı telefonlar olduğunu da sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız