SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayallerimiz Gerçek Oluyor"

A- A+ PAYLAŞ

 

12 Haziran seçimleriyle ilgili bir değerlendirme yapan AKP Milletvekili Öznur Çalık, “Türkiye hamd olsun artık rayına oturdu.”dedi. Bu arada, Çalık ile diğer milletvekili Mustafa Şahin, teşkilatlara teşekkür olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

ÇALIK’IN DEĞERLENDİRMESİ..

AKP’den ikinci kez milletvekili seçilen Çalık, 12 Haziran seçimleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“12 Haziran 2011 24. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçlarının Malatyamıza, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Geçtiğimiz dönemlerde Mecliste Malatya’yı temsil eden çalışma arkadaşlarımıza yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.

Seçemlerin sağlıklı bir şekilde sonuçlandırılmasında emeği geçen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın temsilcilerinin şahsında personellerine, bütün parti temsilcilerine, seçim sürecinde büyük fedakârlıklarla halkımızı bilgilendiren basınımızın güzide mensuplarına, hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar sandığa giderek milletimizin istikbaline dair irade beyan eden bütün hemşehrilerime, seçim sürecini centilmence idare eden bütün siyasi parti temsilcilerimize, adaylarımıza şükranlarımı arz etmeyi vefanın ve kadirşinaslığın bir gereği olarak görüyorum.

Hiç şüphe yok ki; 12 Haziranda yapılan seçimlerin galibi, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, Aziz Milletimizdir. Kazanan Demokrasidir, Türkiye’dir… Gözlerini Türkiye’ye çevirmiş, dost ve kardeş halklardır, mazlum milletlerdir. Kazanan; yüreği adalet, özgürlük, hak ve hukuk aşkıyla yanan yürekler olmuştur.

Bugün ayrıca hemşehrimiz, Rahmetli Turgut Özal’ın hayallerini gerçekleştiriyor olmanın da hazzını ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Türkiye hamd olsun artık rayına oturdu. Artık istikrarsızlıkların, yolsuzlukların, haksızlıkların, vesayetçi baskıların sonu gelmiştir. Milletimiz istikrar demiştir, şeffaflık demiştir, hizmet demiştir, demokrasi demiştir, özgürlükler demiştir.

Bugün bir kez daha gördük ki; yoksulluk, yolsuzluk,  geri kalmışlık, istikrarsızlık, çaresizlik,  bu milletin kaderi değildir. Binlerce yıllık geçmişi olan büyük bir medeniyetin varisleri, 600 yıl Dünyaya adaletle hükmetmiş bir ecdadın torunları silkindi ve kendine geldi. Kendi küllerinden yeniden doğuyor. AK Parti ile milletimiz şanlı tarihinde olduğu gibi yine vakarıyla, haşmetiyle destanlar yazıyor… Hayallerimiz, rüyalarımız bir bir gerçek oluyor.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin AK Zaferini tebrik ediyor, daha müreffeh, daha yaşanılabilir, markalaşmış bir Malatya için Durmak Yok Yola Devam diyor, tekrar 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminin şehrimize, hemşehrilerimize, memleketimize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim bizleri mahçup etmesin.”

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ..

Bu arada, milletvekilleri Çalık ile Mustafa Şahin de ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürdüler.

İki milletvekilinin ziyaretlerine ilişkin AKP’den yayınlanan basın bülteni şöyle:

“AK Parti 24. Dönem Milletvekilleri  Öznur Çalık ile Mustafa Şahin teşekkür ziyaretleri çerçevesinde Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti il teşkilatı ile birlikte ilk ziyaretlerini Yazıhan İlçesine yapan AK Parti milletvekilleri, 12 Haziran seçimlerinde gösterdikleri yoğun gayret ve desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkür ettiler. İlk olarak Yazıhan ilçe teşkilatına geçen vekiller burada ilçe teşkilat mensuplarına açıklamada bulundular.Milletvekilliği mazbatasını aldıktan sonra ilk iş olarak teşkilatları ziyaret eden Mustafa Şahin , şunları söyledi:” Bu ilde doğduk,büyüdük,okuduk ve çalıştık.Herşeyimiz bu şehirde,bu şehrin insanları bizi vekil seçti.Zorunluluk hali dışında asla Ankara’da durmayacağım.Meclis çalışmalarının dışındaki zamanların tümünü kendi şehrimde ,milletimin arasında geçireceğim.Biz halkımıza arkamızı dönmeyeceğiz.Seçimlerden önce ne isek sonrasında da o olacağız.Başbakanımızın dediği gibi sıkmadığımız eli,görmediğimiz gözü,görmüş saymayacağız.”Yeşilyurt ilçesinde ise teşkilata konuşan Mustafa şahin burada da şunları kaydetti.”Teşkilatlarımız bu seçimde önemli bir sınav verdiler.Her seçimde oylarını artıran Ak Partinin başarısında teşkilatlarımızın istikrarı ve ciddiyeti göz ardı edilemez.Bu başarı tüm Ak parti teşkilatlarınındır.dedi.

Öte yandan Yazıhan ve Yeşilyurt ilçe ziyaretlerine katılan diğer bir milletvekili ise Öznur çalık oldu.Çalık Şunları kaydetti.”Yazıhan’da  tam bir Türkiye fotoğrafı var.Alevisi ile,sünnisi ile bu topraklar hep yiğit insanlar çıkarmıştır.Yazıhan yine oylarını artırarak bize desteğini vermiştir.Biz de bu oyların hakkını vermek için,oyların bize helal olması için,çok çalışacağız.Bugüne kadar durmak yok yola devam diyorduk,şimdi de durmak yok koşmaya devam diyeceğiz.”.dedi.Öte yandan Yeşilyurt ilçesinde konuşan Öznur Çalık burada da ilçe teşkilatına teşekkür etti.Çalık şunları kaydetti.”Teşkilatlarımız adını altın harflerle yazdırdı.Yeşilyurt her seçim oylarını artırmıştır.Bu seçimde de tavan yapmıştır.Biz milletimizin teveccühüne layık olmak için elimizden geleni yapacağız.Çünkü biz hizmet partisiyiz.”Dedi.

Daha önce de Ak Parti milletvekilleri Mücahit Fındıklı,Ömer Faruk Öz,Cemal Akın ilçe ve belde ziyaretlerinde bulunmuşlardı.Vekillerin ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız