SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayat Boyu Öğrenme' Programı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kumu kurum çalışanları ile sivil toplum kuruluşlarına Hayat Boyu Öğrenme Mesleki Eğitim Programı konusunda seminer verildi.

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Altın Kayısı Otel'de düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Mesleki Eğitim Programı Seminerine kamu kurum ve kuruluşunda görevliler ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldılar.

AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı Leonarda do Vinci Program Uzmanı İbrahim Erbir verdiği seminerde, "Hayat boyu öğrenme programı; kişisel, toplumsal, sosyal veya istihdama yönelik bir perspektif ile bilgilerin, becerilerini ve yeterliliklerin gelişmesi amacıyla hayat boyunca gerçekleştirilen tüm öğrenme faaliyetlerini içeren program olarak tanımlanmaktadır" dedi.

Erbir, Türkiye'nin AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında 2. dönemde 600 milyon Euro hibe kullandığını, 3. dönemde ise Türkiye için 8 milyar Euro hibe ayrıldığını belirterek, "Türkiye'nin bu dönemde projeler hazırlayarak hibelerden yararlanması gerekiyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız