SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayat Boyu Yol Gösterecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da başlatılan "Malatya Okuyor Kampanyası" çerçevesinde Fatih Lisesi'nde' ödül töreni düzenlendi.

Fatih Lisesinde gerçekleştirilen programa Vali Ulvi Saran, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Ramazan Özdemir, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Numan Örnek, Yücel Abik ve Yahya Yazgan, Okul Müdürü Mehmet Cangir, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Bitmez, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Malatya Okuyor Kampanyasının Lise Öğrencilerine Fatih Lisesi Şubat dönemi, En İyi Ben Okuyorum ve En Çok Ben okuyorum Projelerinin ödülleri verildi.

Konuşma yapan okul müdürü Mehmet Cangir, "Okulumuzda yapılan etkinliğe gelerek destek veren projenin başlatılmasında önderlik eden sayın valimiz, değerli Tıp Fakültesi Dekanımız Okulumuzun Mezunu Prof.Dr. Ramazan Özdemir bey, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet bey ve daire amirlerimiz hoş geldiniz sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluyuz'' dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise yaptığı konuşmasında, ''Kampanyanın etkilerinin olduğu değerli öğrencilerimiz ve velilerimizin destek sağladığı görülmektedir. Sevgili öğrenciler çok okumalısınız sizler üniversite öğrencisi adayısınız, siz çok okursanız o çok kadar fayda elde edersiniz. Hızlı okumak ve okuduğunu anlamak teknikleri gelişir ve size katkı sağlar. Bu güzel programdan dolayı okul müdürümüze öğrencilerimize değerli velilerimize ve onların kıymetli öğretmenlerine emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Vali Ulvi Saran ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, ''Fatih lisesini değerli öğretmen ve öğrencileri Malatya Okuyor Kampanyası hızla devam ediyor. Bundan önce 2 ilköğretim okulumuzda başarı elde eden öğrencilerimize ödüllerini vermiştik. Burada lise düzeyindeki siz değerli öğrencilerimize aranızda derece elde eden öğrencilere ödüllerini vereceğiz. İleriye dönük yatırım yapmanın ve hayatın gereği ve karşımıza çıkabilecek engellerle baş edebilmenin en iyi yolu okumaktır. Zaten insanoğlunu kazanımları ve ortaya koyduğu başarılar okumak yoluyla mümkün olmuştur. Size bir sır vermek istiyorum. Okuma alışkanlığını kazanma çabanız size hayat boyu yol gösterecektir. Bu kampanyada başarılı öğrencilerimiz kutluyorum ''dedi.

Yapılan ödül töreninin ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Vali Saran ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve diğer yetkililer verdi, ayrıca il ve gruplarda derece yapan okul voleybol takımının da kupası verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız