SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayatı Boyunca Kara Leke Olarak Kalacak"

0
Güncellendi - 2017-09-16 04:24:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin; Yeni Malatyaspor’un Malatyalı herkesin ve her kesimin ortak paydası olduğunu belirterek, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın maçtan 2 gün önce takımı bırakıp gitmesini, “Soyadı Sağlam olan birisine yakışmadı. Hayatı boyunca kara bir leke olarak kalacaktır.” dedi.

Keskin yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

“Yeni Malatyaspor, Malatya’da kurumlar üstü, Malatyalı herkesin ve her kesimin ortak paydasıdır.  Bu nedenle Yeni Malatyaspor’a karşı yapılan ve yapılacak olan bir yanlış ve saygısızlığı Malatya’ya ve Malatyalılara yapılmış olarak kabul ediyoruz.

Yeni Malatyaspor’da yönetici olmanın da, oyuncu olmanın da ve teknik direktör olmanın da Malatya’ya ve Malatyalılara karşı bir sorumluluğu vardır.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Malatya’dan ayrılış şekli ve hareketi soyadı Sağlam olan birisine yakışmamıştır.  Malatyaspor kovmuş olsaydı bile Ertuğrul Sağlam, Bursaspor maçına çıkmadan gitmemeliydi.

Yeni Malatyaspor’u;  ilk defa yeni stadında taraftarı karşısında çıkacağı maçtan 2 gün öncesinde yangından mal kaçırır gibi bırakıp kaçması Ertuğrul Sağlam için hayatı boyunca kara bir leke olarak kalacaktır.  Malatyalılar Ertuğrul Sağlam’ı asla affetmeyecektir. Kamuoyu ve futbol dünyası bu hareketi asla tasvip etmeyecektir.

Bursaspor maçında Yeni Malatyaspor, futbolcusu ve taraftarı ile gereken cevabı Ertuğrul Sağlam’a verecektir.  Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. “

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Ağaca dayanma kurur insana dayanma ölür lafının en güzel örneği.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (6 yıl önce)
    Siz bu düşünce ile 3. ligi bile görürsünüz. Öncelikle burada herkes malatya sevdalısı bunu söyleyelim. Ertuğrula zerre kadar kara leke olmaz bu işler. sen gidersin ptt 1. lige yada 2. lige adam yine gider süper ligde büyük bir takım çalıştırır. Adam şampiyon hoca siz ne diyorsunuz Allahınızı severseniz. Ayağınız yere biraz sağlam bassın. Kendimizi çok yukarılarda görmekten vazgeçelim. Daha yeni çıktık süper lige bunu unutmayalım. Ertuğrulun gitme şekline de hoş bulmuyoruz. Ertuğrul yanlış yaptı buna katılıyorum Ancak söylediği herşey doğru. Fransa 2. liginde ne kadar oyuncu varsa aldık. Sandılar ki bizim süper lig fransa 2. ligi aynı ayarda. Bu takım birkaç oyuncu hariç elden ayaktan düşmüş futbolunun sonuna gelmiş burayı son para kapısı olacak ne kadar oyuncu varsa aldılar. sizin seviyenizdeki diğer süper lig takımlarından kopya çekin bari dedik. onların yaptıkları gibi transfer yapın dedik o da olmadı. 2 tane menejer takımı yönetiyor. bu menejerler anlaşılan ptt 1. lig ayarında menejerler süper ligden anlamıyorlar. Bu lig dalga geçilecek lig değil. Aldığınız oyuncular diğer liglerin süper liglerinden olacak. para da yok değil. millet o paralara ne transferler yapıyor. heleki de sıfır borcu olan bir takımdan bahsediyoruz. Yönetiminde durumu çok tutarsız. 3-4 oyuncu alacağız diyorsunuz son 1 oyuncu alıyorlar 3 mevkidede oynar diyorlar. Bu nasıl bir yaklaşım yahu. Yöneticilerden biri çıkıyor hocanın istifasını basından duyduk diyor. Demek ki hoca ile iletişiminiz sıfır. Bari çıkıp bunu afişe etmeyin kendinizi rezil ediyorsunuz. Hoca sivas maçından sonra istifa edeceğini söylemiş gerekçeleride herkesçe biliniyordu. Bari buna önlem alaydınızda hocanın isteklerini yerine getireydiniz. Demekki sizde hocanın istifa edeceğini yapmadığınız tansferlerle biliyordunuz da hiç oralı olmadınız. velhasıl sö konusu malatya is gerisi teferruattır. Yine bu takım düşse kalsa da lig sonucusu olsada takımın yanındayız ancak yöneticilerin değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kosgebliiii (6 yıl önce)
    Karnı büyük koca Malatya yedin yine doymadın...Elinizi başınızın arası alıp düşüneceğinize yine suçluyorsunuz kaliteli insanları...Kimler geldi kimler geçti Malatya dan.. Kim kaldı peki? Herkes kaçtı gitti. Aferin size küme düşüncede üzülmeyin sakın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Recai (6 yıl önce)
    Oldum olası bu Ertuğrul SAĞLAM'dan hiç haz etmedim. Teknik direktör olarak da hiç bir başarısı yok. Diyeceksiniz Bursa yı şampiyon yaptı. Bursa yı Ertuğrul SAĞLAM şampiyon yapmadı. Fener'e karşı birleşen diğer 16 takım şampiyon yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Adamın kafası hazır değil.Onun başka sorunları var yakında görursünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aras (6 yıl önce)
    böyle taraftara uyup Ertuğrul sağlamı getrirseniz olacağı budur.dinci ,muhafazakar biri olsun zihniyetiyle spor yaparsanız siz dımdızlak ortada bırakır kaçar gider.ama size az bile.irfan buzun ahını aldınız.adam kendini ortaya koydu bu takımı süper lige çıkarmak için.siz naptınız.nanörlük yaptınız.daha çok çekersiniz siz bu taraftarlardan.kendi aklınız varsa yılmaz vural gibi eğitimli adamı getirirsiniz.en azından ilkeli bir adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan SARICA (6 yıl önce)
    Bugün statta yönetimi istifaya çağıran kendini bilmezler,görüntüye aldananlar önce ertuğrul denen döneğe burda farklı yazarımda yayınlanmaz,hakaret edeceklerine parasını onurunu zamanını şerefini ortaya koyan adil başkana sallıyorlar,kimse bu takımı bilmezken adam iki şampiyonluk yaşatmış hemen adama sallıyorlar,hasut malatya Hasut,görüntü var ama dün nasıl bu götüntüye gelindi nelr yaşandı yok yazıklar olsun onlara elin döneğine hakaret edeceklerine maça iki gün kala kaçmış, kendi insanına sallıyorlar,gecen senede takımı yönetim yaptı daha öncede o.zaman irfan hoca ağzını bile açmamıştı,mevcudu adam gibi top oynayan takım yaptı,kıvırmadı mücadele etti,tesis de eski saha da hiç yoktu,ya dönek Ertuğrul naptı adamlar hiltonda kalıyo açıkta yatıyoruz diyecek nerdeyse stadımız harika ee daha ne yazıklar YAZIKLAR OLSUN ERTUĞRUL SANA
    0
    0
    Yanıtla
  • Alberk (6 yıl önce)
    Hoca hocalığını yapacak.. yönetici yöneticiliğini yapacak.. örnek mi adamlar maça gidiyor uçak roter yapıyor 2 saat oyuncular cafeye gidiyor yöneticiler cafeden kaçıp gidiyor hesap ödemek için. Utanmadan hoca bizi sattı diyorsun büyük laflar ediyorsun..once yöneticilik görevini yapacaksın teknikdirektorün görevi mi cim dikmek? Kulüp otelde kalıyor yıldızları sen satıyorsun. Birde istanbulda 3-5 köy derneğini arkana alarak büyüklük taşlamak ta adil başkana has bir durum. Aklın olmadığı yerde ayaklar ne olur bilirsin.. bir grup taraftarı da yanına alır baka hep birlikle pozunun karşılığı malatya da bulamazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • bravo....
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (6 yıl önce)
    ne biçim adamsın, kimseye haber vermedin, ginede sen haklısın ama Malatya halkı seni affetmez, bizim yeni yöneticileride affetmez. Ne yapıyorsunuz bizim yeni yöneticiler?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Eren (6 yıl önce)
    ertuğruldan başka ne beklenirdi. Delikanlılık, mertlik bunların kitabında yazmaz. Bunlar ihaneti, takiyyeyi, münafıklığı, adam kullanmayı ve adam satmayı iyi bilirler. 15 Temmuz'da bunun arkadaşları darbe yaptı 1 taneside çıkıp Aslan gibi evet ben fetöcüyüm darbe yaptım dedimi demedi ve demezlerde bu tür dünyada ender rastlanan nevi şahsına münhasır bir türdür..
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Eyer bıraz insanlık varsa aldıgin paranin hepsini iyade et takıma verdiği zarar kolay telafi edilmez haram olsun umarım adın sanin silinir bu alemden takım silbastan allah yardimcimiz olsun vardır bundabi Hayır inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Istanbul'dan selam Malatyam yine sahipsiz sandılar seni inadına stadı doldurun bugün dayanışma günü bugün fedakarlıkta enönde olmagunu gittiğine pişman edin şu hoca zanneden zatı
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (6 yıl önce)
    tamam da sen kimsin hocayı eleştiriyorsun mesob...sana mı düştü o kadar spor adamı varken kulüp yöneticisi varken
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (6 yıl önce)
    He he başkan kendinize bakın.ne vermişsiniz malatya ya.bir tesis bitirilemiyor ise sizin ve tüm malatya nın yüz karası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zülfü (6 yıl önce)
    Bunun adını artık telaffuz etmeyin.işsiz dönemindeyken 250.000€ transfer parası,60.000€ maaş veren,neredeyse herkesin bildiği bazı sebeplerden dolayı yaklaşık 2 yıldır iş alamayan bu zatı Y.Malatyaspor Adam yerine koymuş takımın başına getirmiştir.Bu Adam gibi adam diye lanse edilen zat takımının ilk defa Yeni stadında kendi sahasında oynayacağı maçdan 2 gün önce kimseye haber vermeden gitmiştir.madem sıkıntı yaşadın ,milli maç arası gitseydin,Y.Malatyasporda bu arada Yen'i bir hoca alır,herkes yoluna giderdi.Yapılan bu hareketin savunulacak hiç bir yanı yoktur.Kasıtlı olarak ,bilerek Y.Malatyaspora zarar vermiştir.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar katılıyorum bu yorumada ŞAPKA ÇIKARILIR arkadaş
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Aslında kara leke bu yönetime daha çok yakışır.Ertuğrul Hoca prensiblerinden taviz veremeyen bir yapıya sahiptir.Yönetim olarak tutamayacağın sözleri ver, ardından da çamuru hocaya at.Bence asıl sizlere yakışmadı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şu bahsettiğiniz hangi prensipmiş bı bahsedinde bizde bilelim. Başkanın açıklamalarını ya okumadınız yada aşırı ön yargılısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza (6 yıl önce)
    FİRAR ETTİ. GECE KİMSEYE GÖRÜNMEDEN. DESEYDİKİ BU İŞİ YAPAMAYACAM İNANKİ YOLUN AÇIK OLSUN ARKADAŞ GÜLE GÜLE DENİRDİ. ZATEN SÖYLEYEMMİ İSTEKSİZ ZORAKİ GELMİŞ GİBİYDİ. KİMSE MALATYASPOR ÜSTÜNDE ZİNHAR OLAMAZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    SAGLAM OLARAK KARPUZ .ALIRIZ MALESEF KABAK CIKAR O DA KISMET
    0
    0
    Yanıtla
  • Kabak çıktı kabak meymenetsiz adamdı
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YMS (6 yıl önce)
    Başkanımızın açıklamaları profesyonel birinin yapması gerekenlerin net özeti olup, bu sorumsuzluğa son noktayı koymuştur. Her taraftarın gönlündeki yaranın özetidir. Yönetim veya hocanın hatalarının önüne geçmiştir bu sorumsuzluk.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    kesinlikle doğru malatyalılar ertuğrulu bu kadar bağrına basmışken ertuğrulun yapmış olduğu ayıptır kınıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (6 yıl önce)
    Hayırdır şevket başkan?
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Başkan bu kadar çenenin yerine adama sahip çıksaydınız ya. Verilen sözlere yardımcı olsaydınız ya!....
    0
    0
    Yanıtla
  • pirlo70 (6 yıl önce)
    başlıga aynen katılıyorum..sağlam olmayan birine utanmadan kaçan birine hayatı boyunca unutamıyacagı bir leke olarak kalsın.....yazıklar olsun bu adama...MALATYAMIZDAN kimse büyük degildir..boş kalemler istedigini yazsınlar..unutmayalım bir MALATYALI olarak bizler takımımıza sahip çıkmasak çapulculara meydan kalır ve diger takımımız gibi bunuda yerler....takımımız için yazılanları okuyorum nedense malatyalıyım diyen ama baltalayan ,parçalayan o kadar insan var ki..onlarada yazıklar olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Ancak eleştiri yaparsınız adam hoca olarak gelmiş istediği kaç futbolcu alındı, futbolcuları otelde kalan kaç takım var işiniz şov yapmak. Birilerine yaranmak için bu stad yapıldığı zaman hiç akıllı biri yokmu takımlar hangi yoldan gidecek diye biri düşünmedimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (6 yıl önce)
    Gidenin arkasından konuşulmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bal gibide konuşulur neden konuşulmasın o adamdan teknik direktör olmaz çünkü adamlığını tartistiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Ertugrul saglami teknik direktor olarak getirdiginde verdigin sozleri tutmalari gerekiyor. Tutamayacagin sozleri vermeyeceksin. Aliyosun kaleci adam 1. Ligde bile yedek kalir. Bu konuda ali ravci niye bi aciklama yapmadi onu merak ediyorum. Ertugrul saglam gerekli kisilere haber verip gitmistir. Ertugrul hoca bu konularla ilgili konusmadan gitmesi daha iyi oldu. Cunku konusmasi yonetim ve taraftar arasinda problemlere yol acar. En kisa zamanda iyi bi teknik direktorle yola devam etmemiz gerekiyor. Tartismalara girmeye gerek yok. Pazar gunu herkes sahaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    Aynen başkana katılıyorum sorun ne olursa olsun bu şekilde gidilmesi kabul edilemez
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (6 yıl önce)
    mesob ve benzeri yerleri temsil eden insanların özenle seçilmesi lazım. işine bak sen işine
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Sayın Keskin Malatyaspor için neler yaptın da böyle konuşma hakkını kendinde görüyorsun? Önce onu anlat da bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin Salar (6 yıl önce)yavuz hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyaspor, Malatya'da yaşayan herkesin konuşacağı bir konudur. Şu aleyhte konuşanlara Bursaspor hezimeti sonrasında ne düşündüklerini doğrusu merak ediyorum. Bir takım ancak böyle suikasta uğrar. Maça 2 gün kala takımı bırakıp şehri terk eden bir insanın karakteri elbette tartışılacaktır. Ancak, görüyoruz ki, yorumlarda Malatya'ya hareketiyle hakaret ederek giden, gemiyi terk eden bir hocanın eleştirilmesi bile sözde Malatyalım diyen birilerinin zoruna gitmiştir. VELİ denin şahıs, Bursaspor maçı sonucu sanırım seni rahatlatmıştır. O nedenle şimdi sen işine bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Saglama.karsi.stadi.doldurun.malatyayi.gorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Kesinlikle bir kara leke olarak kalacaktır. Yazıklar olsun Ertuğrul Yamuk...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Yapilacak.tek.sey.stad.dolmasi.gerekir.maci.almamiz.gerekli.saglama.karsi
    0
    0
    Yanıtla