SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayati Maçlar Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:31:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu üyeleri, basın ile bir araya gelerek, play off maçları öncesinde yapılması gerekenler hakkında görüş alış verişinde bulundu. 

Yeni Malatyaspor’un grupta Çamlıdere Şekerspor ile 0-0 berabere kalarak, ligin bitimine 2 hafta kala play-off’a kalmayı garantilemesinin ardından yönetim kurulu kolları sıvadı. Geçmiş dönemlerde Malatya takımlarının play-off’ta başarılı olarak, bir üst lige çıkmaları şehirde büyük bir heyecan uyandırırken, yönetim kurulu üyeleri gazetecilerle bir arada gelerek, play-off sürecinde yapılması gerekenler noktasında görüş alış verişinde bulundu.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda gazetecilerin öneri ve düşüncelerini alan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, toplantı sonunda muhabirlere açıklamalarda bulundu.

Play-off süreciyle ilgili yapılabilecekleri konuşmak amacıyla spor basınıyla bir araya geldiklerini ifade eden Mumcu, sezon başından itibaren medyanın sağduyulu davrandığını ve gelinen süreçte basın mensuplarına büyük görevler düştüğünü söyledi.

Mumcu, play-off’larda özellikle ilk maçın büyük önem taşıdığına işaret ederek, “Bu sezonu artık bitmiş olarak kabul ediyoruz. Ligin bitimine 2 hafta kala play-off’u garantiledik. Sezon başında yönetim olarak ilk 5 hedefini koymuştuk. Tabi bu hedefi koyarken gönlümüzden geçen ligi ilk sırada tamamlayıp, PTT 1. Lige öyle çıkmaktı. Talihsizlikler oldu, sıkıntılar oldu ve neticede play off’a kaldık. Tabi play-off’ta her maç önemli. Özellikle de ilk maç büyük önem taşıyor” dedi.

“PLAY-OFF’TA HAYATİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ”

Yeni Malatyaspor’un play-off sürecinde herkesin desteğine ihtiyacının olduğunu kaydeden Mumcu, şunları ifade etti: 

“Ligin başından itibaren medyamız ve taraftarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. En azından bundan sonraki süreçte şehrin daha duyarlı olmasını istiyoruz. Sadece Malatya şehrindeki değil ülke genelindeki bütün Malatyalıların play-off süreci içerisinde takımımızı yalnız bırakmaması gerekiyor. Çünkü hayati maçlar oynayacağız. Bu noktada şehrimizin otoriteleri ile görüşmelerimiz olacak. Onlarında bu sürece katkılarını talep edeceğiz. Medya ile yaptığımız toplantıda da bir takım kararlar aldık. Sağ olsun medyamız yine üzerine düşeni yapacak. Bu süreçte hepimizi üzerimize düşeni yapalım. Ama sonuç ne olur onu bilemeyiz. Ama biz hep şunu söyledik; Malatyalılık duygusu, hemşehricilik şuuru kazansın. Sonuç arzu ettiğimiz şekilde olursa bir bayram havası yaşarız. Olmazsa da bizler, taraftarımız, medyamız rahatlıkla “üzerimize düşeni yaptık” deriz.”

“PLAY OFF SÜRECİNE ODAKLANMAK LAZIM”

Mumcu, şehir olarak play-off sürecine odaklanılması gerektiğinin altını çizerek, “Uç istisnaları saymak istemiyorum ama güzel bir sezon geçirdik. Keşke PTT 1. Lig'e direk çıkarak, hemşehrilerimizi mutlu etseydik. O zaman kendimizi çok bahtiyar sayacaktık. Ama olmadı. Bu anlamda da üzüntülüyüz. Ama gerçekçi olmak gerekiyor. Önümüzdeki play-off sürecine odaklanmak lazım” diye konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız