SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Belediyecilik Görmedim"

0
Güncellendi - 2018-06-23 22:26:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Belediye çalışanları ile de bir araya gelen Palandöken, “Hayatımda böyle bir belediyecilik görmedim. Öyle bir ekip kurmuşsunuz, öyle bir çalışma arkadaşlarınız var ki hakikaten diğer belediyelerin kıskanacağı kadar var” dedi.

Palandöken, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Daha sonra Battalgazi Belediyesi çalışanlarını tek tek gezen Palandöken, öğle yemeğinde Başkan Gürkan ile birlikte belediye çalışanları ile bir araya geldi. Burada ilk olarak konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Selahattin Palandöken kardeşimiz bugün sabah geldiler, bütün mesai arkadaşlarımızı çalıştıkları yerde ziyaret ederek, onların çalışma koşullarını bizzat yerinde görüp incelediler. Bugün yemekhanemizde personelimiz ile birlikte yemekte buluştuk. Buraya gelmenizden dolayı teşekkür ediyorum, yaptığınız işlerde başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken’de, “Öncelikle beni bu sofraya kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum ve başkanımı da hakikaten tebrik ediyorum. Ben sabah geldim, hayatımda böyle bir belediyecilik görmedim. Öyle bir ekip kurmuşsunuz, öyle bir çalışma arkadaşlarınız var ki hakikaten diğer belediyelerin kıskanacağı kadar var. Demek ki sizin başarınızın arkasında bu ekip var, bu ekibi kim görse kıskanır. Dolaşmadığım birim kalmadı, Allah sizlerden razı olsun, başarılarını daim kılsın, başkanımın başarılarını daim kılsın, Allah daha güzel hizmetler nasip etsin. Hepiniz işinizin ehli olmuşsunuz. Çok profesyonel bir ekip, çok iyi bir ekip. Diğer belediyelerin hakikaten gelip burada ders alamsı lazım. Hep derler ya siyaset Malatya'da öğrenilir, hakikaten belediyecilikte  Malatya'da öğrenilir. 81 ildeki Belediyelerin birer temsilcisi Battalgazi Belediyemize gelip, gezmesi lazım, bu hizmetleri yerinde görmesi lazım. Sizleri tebrik ediyorum, sizleri alkışlamak istiyorum. Allah hepimizin başarısını daim kılsın” diye konuştu.

Yeşil Kuşak Projesi’ne de değinen Palandöken, “Belediyemizin yanında 200 dönüm bulunan bir alanımız var. Yeşil Kuşak Projesi kapsamında inşallah kısa ve ivedi bir şekilde orası da çözümlenir. Belediyemizin bulunduğu alan değerine değer katar. Çünkü insani yaşam için çok önemli bir katkısının olacağını düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızda bildiğiniz gibi yeşil alana çok önem gösteriyor. Millet Bahçelerinin yapıldığı bir projeler başlatılıyor. Zaten Battalgazi Belediyemizin bunun ilk öncülerinden biri olmuş, öncüsü olmuş. Devamı niteliğinde projeler artık. İnşallah hayırlı uğurlu olur. İnşallah ki kısa süre içerisinde projesi hazırlanır ve hayata geçerse Malatya'ya nefes aldırır. Zaten bu projelerin amacı nefes aldırmak, Malatya’da en güzel nefes alma yeri de inşallah orası olur. Ben bu hususta da sayın Başkanımızı tebrik ediyorum. Söylediğim gibi vizyon, o vizyonda başkanımızda var zaten. Hizmet aşkıyla zaten Malatya'mıza hizmet ediyor. Bundan sonrada hizmet edeceğine, projeler üreteceğinde hiç bir kuşkum yok. Allah başarılarını daim etsin” derken, Battalgazi belediyesi Hizmet Binası’nın da sadece Malatya’ya değil, Türkiye’ye yakışan bir bina olduğunu söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • İŞBİLEN (5 yıl önce)
    BARIŞ PALANDEÖKEN NE DEMİŞ : '' BEN HAYATIMDA BÖYLE BELEDİYECİLİK GÖRMEDİM.81 İLDEKİ BELEDİYELERİN GELİP BURADAN DERS ALMASI GEREKİR'' GÖRRÜŞ - ÖNERİ : 1- DEMEKKİ ŞUANA KADAR BELEDİYELERLE İLGİLİ İŞLERİN İÇİNE HİÇ GİRMEMİŞİN.DAHA ÇOK BELEDİYE GEZMEN GEREKİR. 2-HENÜZ ÇOK GENÇSİN ,SİYASETTE ÇOK YENİŞİN.DEMEKKİ BENDEVİ PALANDÖKEN’ DEN ÖĞRENECEĞİN DAHA ÇOK ŞEY VAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • şahin (5 yıl önce)
    selahattin başkanımız gerçekten hep ilklerin öncüsü olmuştur ufku geniş inşallah daha nice porojelere imza atmayı rabbim nasip eder.
    0
    0
    Yanıtla