SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hayatımda İlk Defa Kararımdan Döndüm..''

A- A+ PAYLAŞ

FENERBAHÇE maçından sonra teknik direktörlük kariyerine son verdiğini açıklayan ve ardından ikna edilen Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugün takım ile birlikte antrenmana çıktı. Kocaman, Fenerbahçe maçında aciz kalmalarının kendilerini üzdüğünü belirterek, “Hayatımda ilk defa verdiğim bir karardan geri döndüm''dedi.

Fenerbahçe karşısında hak etmemelerine rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını söyleyen teknik direktör Teknik Direktör Aykut Kocaman, “Kararım doğruydu ya da yanlıştı tartışabilir. Benim iç dünyamdaki hesaplaşmaydı. Bırakma kararı ve dönme kararı verirken çok düşündüm. Çünkü futbol tıpkı yaşam gibi eşitsizlikler üzerine kurulmuş bir oyun. Bazı maçlarda ne kadar iyi oynarsanız oynayın, ne yaparsanız yapın kazanamıyorsunuz. Burada acizlik duygusunu hissettim. Bu benim için çok kötü bir duyguydu.

Bir de benim gibi Fenerbahçe kimliği taşıyan bir insanın teknik direktörlüğü bırakma kararı Fenerbahçe maçına denk gelmesi çok büyük talihsizlikti. Biz mümkün olduğu kadar bu oyunu eşit hale getirmeye çalıştık. Sahada galip gelirken bile defans yapmadık. Çok temiz bir futbol oynuyorduk ancak mağlup olduk. Herşeye rağmen tamamen siliyorum. Sezona yeni başlamış gibi yeniden lige konsantre olacağız''dedi.

MALATYA'YA DÖNMEYE İKNA EDİLEMEMİŞTİ..
Kocaman, geçtiğimiz sezon Malatyaspor'da görevli iken, tribünlerin protestolarına tepki göstererek istifa etmiş, tüm çabalara rağmen geri dönmesi için tüm çabalara rağmen ikna edilememişti. Kocaman'ın geri döndürülememesi üzerine Feyyaz Uçar'la anlaşılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız