SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayatımıza Uyguluyoruz!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:06
A- A+ PAYLAŞ
 
Kent Kültürü ve Kentlilik Bilinci projesi kapsamında, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından gençlere ve çocuklara eğitim seminerleri verdi.
 
Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada, tüm okulların ziyaret edilmesinin hedeflendiği belirtilerek, Hacı Ahmet Akıncı ve Malatya İmam Hatip Lisesi'ne gidildiği bildirild.  2012 yılı lokomotif projesi “Kent Kültürü ve Kentlilik Bilinci Seminerleri” Hacı Ahmet Akıncı ve Malatya İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sunuldu.
 
Proje koordinatörü Mevlüt Çelik verdiği seminerlerde “Farklı kültürlerle etkileşmeye başlamanın bir sonucu olarak kendi kültürel değerlerimizden uzaklaştık. Yeni tanıştığımız ve çoğu Avrupa kökenli olan yeni kültürel değerleri sanki çok iyiymiş gibi düşünüp hemen hayatımıza uyguluyoruz. Artık aile içerisinde büyüklerimizle olan diyaloğumuz bile değişti,  saygı sınırları aşılıyor. Gençler artık yaşlılarla alay etmeye başladı. Oysa yaşlılık kaçınılmaz ve herkes bir gün yaşlanacak. Bu yüzden yaşlılara ve çevremizdeki herkese saygılı olmamız gerekiyor. " ifadelerini kullandı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız