SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayatlarının Baharındaydılar...

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:55:31
Hayatlarının Baharındaydılar...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da trafik kazasında hayatını kaybeden 5 öğretmenden 3'ünün yeni evli oldukları bildirildi. 1'i bekar olan öğretmenlerden yalnızca Derya Şahin'in bir çocuğunun bulunduğu belirlendi.

ÖZGEÇMİŞLERİ..

Kazada can veren öğretmenlerin özgeçmişleri şöyle:

Derya ŞAHİN   (02.02.1984)

1984 yılında Adıyaman’ın Çelikhan İlçesinde doğdu. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. 8 yıllık öğretmendi. Sırasıyla Erzurum, Antalya illerinde çalışan ŞAHİN 3 aydır Gövdeli İlkokulunda (03.09.2013-)   sınıf öğretmeni olarak görev  yapmaktaydı. ŞAHİN evli ve bir çocuk annesiydi.

Emine COŞKUN (09.05.1990)

1990 yılında Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde dünyaya gelen COŞKUN Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden 2012 yılında mezun oldu. 1yıllık öğretmendi. Daha önce Kayseri’de görev yapan COŞKUN 3 aydır Gövdeli İlkokulunda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmaktaydı. COŞKUN  4 ay önce evlenmişti.

Çetin KUŞBAY  (12.02.1984)

1984 yılında Malatya’da dünyaya gelen KUŞBAY, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. 5 yıllık öğretmendi. Daha önce Kars’ta görev yapan KUŞBAY   4 aydır Gövdeli Ortaokulunda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapmaktaydı. KUŞBAY  3 ay önce evlenmişti.

Alişan ERGEN  (10.12.1987)

1987 yılında Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinde dünyaya gelen ERGEN, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden 2010 yılında mezun oldu. 2 yıllık öğretmendi.2011 yılında Kapıdere Ortaokulunda  fen ve teknoloji öğretmeni olarak göreve başlayan ERGEN  bir buçuk yıllık evliydi.

Erhan YAŞAR  (24.07.1989)

1989 yılında Malatya’da dünyaya gelen YAŞAR, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümünden 2011 yılında mezun oldu. 1,5 yıllık öğretmen olan YAŞAR Kapıdere Ortaokulunda  2012 yılında matematik öğretmeni olarak  göreve başladı. Erhan YAŞAR bekardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız