SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haydi Bismillah!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:38
Haydi Bismillah!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ilk kez yeraldığı PTT 1. Ligi'nin ilk haftasında sahasında, bu gece Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon'u ağırlıyor. Cezası nedeniyle seyircisinden yoksun olarak karşılaşmaya çıkacak olan sarı kırmızılılar, rakibini yenerek, sezona iyi bir başlangıç yapmanın planlarını yapıyor. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayıp, PTT 1. Ligi'ne yükselen Yeni Malatyaspor, kendisiyle aynı grupta yer alan ve Play-Off'larda başarılı olup, PTT 1. Ligi'ne çıkan 1461 Trabzon ile sahasında Pazartesi gecesi karşı karşıya gelecek. 

-TRT Spor naklen yayınlayacak-

Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Ligi'ne yükselmesiyle birlikte artık maçlarını TRT canlı olarak yayınlayacak. 

Bu gece sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan sarı kırmızılıların karşılaşmasını TRT Spor canlı yayınlıyor. 

Malatya İnönü Stadı'nda 22.00'de başlayacak olan mücadeleyi İzmir Bölgesi'nden üst klasman hakemi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Emre Suna ile İlker Takpak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Bülent Çenet yapacak. 

-Malatya 6 yıl aradan sonra PTT 1. Lig'de-

Yeni Malatyaspor, kulüp tarihinde ilk kez PTT 1. Lig'de mücadele edecek. 

Malatyaspor'un 6 yıl önce PTT 1. Lig'den düşmesinin ardından PTT 1. Ligi'ne yükselme başarısını gösteren Yeni Malatyaspor, bir ilke de imza atmış olacak. 

Malatya'ya yeniden futbol heyecanını getiren sarı kırmızılı takımın, 1461 Trabzon karşısında çubuklu formayla mücadele etmesi bekleniyor. 

-2009-2010 yılında çıkış başladı-

2009-2010 sezonunda tekrar ikinci lige çıkan Malatya Belediyespor ismini Yeni Malatyaspor olarak değiştirdi.

Son olarak 12 Mayıs 2012 tarihli kongre ile adı Yeni Malatyaspor'dan Malatyaspor Futbol Kulübü'ne dönüştürülmüş, renkleri sarı-kırmızı kabul edildi ama UEFA kriterleri nedeniyle isim değişikliği TFF tarafından onaylanmadı. Yeni Malatyaspor ismiyle devam etmesine karar verildi.

Takım, 2014-15 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamladı ve tarihinde ilk kez PTT 1. Lig'e yükseldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız