SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haydi Yeni Malatya, Bir Daha..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:28
Haydi Yeni Malatya, Bir Daha..
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta Balıkesirspor'un, Kırmızı grupta da Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un sezonu şampiyon olarak tamamlayıp direkt olarak PTT 1. Lige yükselmelerinden sonra, 1. Lige çıkacak 3'üncü takımın belirlenmesi amacıyla, her iki grupta sezonu 2., 3., 4. ve 5. sırada bitiren takımlar arasında Konya'da oynanmakta olan play-off maçları sonunda ilk finalist olan Hatayspor'dan sonra ikinci finalist bu akşam oynanacak Yeni Malatyaspor- Fethiyespor maçında belli olacak. Konya Büyükşehir Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.

TARAFTAR AKINI..

Yeni Malatyaspor'un bu akşam oynayacağı yarı final maçını izlemek üzere, Malatya'nın yanı sıra başta İstanbul olmak üzere yakın çevredeki birçok ilden çok sayıda Malatyalı taraftarın Konya'ya gittikleri bildirildi. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve siyasilerin de bu akşam stadda olmaları bekleniyor.

Bu akşamki Yeni Malatyaspor- Fethiyespor maçını Trabzon Bölgesi'nden üst klasman hakemi Mustafa Aydın yönetecek. Aydın'a Sakarya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ömer Faruk Yeşil, Rize Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal yardımcı olacaklar. Maçın 4. hakemi ise Ordu Bölgesi Ulusal Hakemlerinden Volkan Şeker.

NASIL GELDİLER?

Yeni Malatyaspor, 2. Lig Beyaz grupta sezonu 56 puanla 3'üncü sırada tamamlayarak Konya'daki play-off maçlarına katılma hakkını elde etti. Yeni Malatyaspor, play-off çeyrek finalinde İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile 24 Mayıs Cuma akşamı karşı karşıya geldi. 1-0 öne geçtiği bu maçta zorlanan, ilk yarıyı 2-1 mağlup olarak bitiren Yeni Malatyaspor, Mehmet Türkmehmet'in ayağından penaltı kaçırmasına rağmen daha sonra 2-2'lik beraberliği sağladı ve 90. dakikada bulduğu golle karşılaşmayı 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi.

Malatyalı Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in çalıştırdığı Fethiyespor ise 2. Lig Kırmızı grubu 53 puanla 5'inci sırada tamamladı ve play-off maçlarına katılmaya hak kazandı. Fethiyespor, play-off çeyrek finalinde 24 Mayıs Cuma gecesi İnegölspor'u 1-0 mağlup etti ve yarı finalde Yeni Malatyaspor'un rakibi oldu.

YENEN HATAYSPOR'LA FİNAL OYNAYACAK..

Yeni Malatyaspor- Fethiyespor maçının galibi, finalde Hatayspor'un rakibi olacak. Final maçı 31 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Konya Büyükşehir Atatürk Stadı'nda başlayacak ve kazanan takım PTT 1. Ligine yükselecek.

ARŞİV FOTO: Yeni Malatyasporlular, geçtiğimiz Cuma günü Tepecikspor'la oynadıkları çeyrek final maçındaki 3-2'lik galibiyetle gelen yarı final sevincini böyle yaşamışlardı. (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız