SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haydi Yeni Malatya

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:45
Haydi Yeni Malatya
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2. Lig Play Off çeyrek finalde eşleştiği Hatayspor'la bugün İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Hatayspor'la bu maçın rövanşını 20 Mayıs'ta Hatay'da oynayacak olan Yeni Malatyaspor, ilk maçta avantaj elde etmeye çalışacak. Karşılaşmanın TV'den naklen verilmeyeceği öğrenilirken, taraftarların maça gelerek takıma destek olmaları istendi.

"İLK MAÇTA NE KADAR İYİ SKOR ALIRSAK.."

Play-off ilk maçında istedikleri sonucu alıp, ikinci maça avantajlı gitmek istediklerini dile getiren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, "İki aşamalı maç olduğu için, ilk maçta ne kadar iyi skor alırsak ikinci maça da daha rahat ve özgüvenle gidiyorsun. Her geçen dakika senin lehine oluyor. Biz de seyirci ve saha avantajını kullanıp, ilk maçta burada avantajlı gitmek istiyoruz. Oradaki maçta seyircisiz oynanacak. O da bir avantaj bizim için. Kendi saha ve seyircimiz önünde ilk maçı çok önemli bir skorla bitirmemiz gerek" şeklinde konuştu.

Aydın, taraftarların da skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca takıma destek vermelerini istedi ve şöyle dedi:

"Hatayspor maçında Malatya şehrini o stadyumda görmek istiyoruz. Taraftarlarımız maçın bitimine kadar bizi desteklemelerini istiyoruz. O mutluluğu, o sevinci maç bitiminde beraber yaşayalım. Centilmence ve sportmence bizi desteklesinler. Küfürsüz, hakaretsiz olması gerek bunların. Taraftarlarımız en kötü bir tezahüratında tekrardan sahamız kapanacak. Hem kendilerine hem de bize ceza vermiş olacaklar. O yüzden maçta 12. adam olarak arkamızda olsunlar. Finale giden yolda inşallah böyle şeylerle karşılaşmayız"

Bu arada, Hatay'da oynanacak olan ikinci maçın "seyircisiz" olması nedeniyle, bugünkü maça Hatay'dan da taraftar gelmesi bekleniyor.

MAÇ SAAT 16.30'DA..

İnönü Stadı'ndaki Yeni Malatyaspor- Hatayspor maçı saat 16.30'da başlayacak.

TV'den naklen yayın olmayacağı için taraftarın büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşmayı Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını aynı bölgeden Serkan Çimen ve Serkan Olguncan yapacaklar. Maçın 4. hakemi ise Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden İbrahim Bülbül.

2. MAÇ SALI GÜNÜ..

2. Lig Beyaz Grup Play-Off çeyrek final ikinci maçı 20 Mayıs Salı günü Hatay'da oynanacak. Maç, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Yeni Malatyaspor, sezonu 4. sırada tamamlamış ve statüye göre ligi 3. sırada bitiren Hatayspor'la play-off'ta eşleşmişti. İki takım arasında ligde oynanan maçlarda ise Hatay kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenmiş, ikinci yarıda Malatya'da oynanan maçı ise Yeni Malatyaspor 1-0 galip tamamlamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız