SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayır Duası Almaya Geldim'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ilçe ve köylerde düzenlenen programlara katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilgi gördü.

Malatya'ya programına Dilek Belediyesi'ni ziyaret ederek başlayan Sarıgül ve beraberindekiler, CHP'li Belediye Başkanı Muzaffer Güven tarafından karşılandı. Sarıgül, burada yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirerek, "Ayran elden su gölden. İşbankası, Allah Atatürk'ü başımızdan eksik etmesin, gani gani rahmet eylesin. Rahmetlinin ismi var, olay devam ediyor. İnönü'nün bıraktığı yüzde 10'luk oy var. Bunu geliştiremiyorsun yani. Böyle bir şey yok. Bizim görevimiz koltuğu korumak değil;
demokratik, laik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni korumalıyız. Güneydoğu, eskiden en güçlü olduğumuz bölgeydi, şimdi bir tane milletvekilimiz yoktur" dedi.

Sarıgül, buradan çok sayıda araçtan oluşan konvoyla Hekimhan ilçesine gitti. Hekimhan ilçe merkezinde vatandaşlarla selamlaşarak tokalaşan Sarıgül, CHP'li Hekimhan Belediye Başkanı Vahit Mutlu'yu da ziyaret etti. Mutlu tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Sargül, belediye ziyareti sonrasında ilçe merkezinde halka hitap etti.

Sarıgül, buradaki konuşmasında, seçimle gelen iktidarların seçimle gitmesi gerektiğini belirterek, parti kapatmalarına karşı olduğunu ifade etti. Kuluncak ilçesine giderken Sarıkız köyünde yolu kesilerek durdurulan Sarıgül'e burada ayran ve kayısı ile birlikte sebze çeşitleri ikram edildi.

Kuluncak ilçe girişinde CHP'den istifa eden Kuluncak Belediye Başkanı Mustafa Yıldız ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Sarıgül, ilçe merkezinde vatandaşlara yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar ben ve arkadaşlarım zalimlere baş kaldırdık. Mazlumların her zaman yanında olduk. Bizler bir birimize menfaat ağı ile değil, bizler birbirimize merhamet ağı ile bağlıyız" ifadelerini kaydetti.

Kuluncak ilçesine bağlı Alvar köyüne giderek burada yapılan cemevini gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, daha sonra Hekimhan ilçesine bağlı İğdir köyüne geçerek buradaki şenliğe katıldı. Sarıgül, İğdir köyünde yaptığı konuşmasında, "Televizyonlarda çocuklara hiç bir şey vermeyen televole kültürü yerine Hacı Bektaşı Veli'nin kültürü ile Atatürk kültürünü getirmek istediğini söyledi. Arguvan'ın Ballıkaya köyüne giderek vatandaşlarla sohbet eden Sarıgül, "Büyüklerimin
hayır duasını almaya geldim, gençlerin de ağabeyi olmaya geldim" dedi.

Sarıgül, Arguvan ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören ve zaman zaman "Başbakan Sarıgül" tezahüratlarının da atıldığı Arguvan gezisini Sarıgül, "Allah, sizi hasetlerden, fesatlardan ve zalimlerin zulmünden korusun" sözüyle sonlandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız