SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayır Kart' Gün Sayıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:15
'Hayır Kart' Gün Sayıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı’nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak. 

Battalgazi Belediyesi tarafından yakın bir zamanda hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor. Büyük oranda eksiklikleri tamamlanan Hayır Çarşısı’nın, kısa bir süre sonra hizmete sunulacağı belirtildi. Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağı belirtildi. Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan’ın biran önce hizmete sunulması için çalışmaların hızlandırıldığı Hayır Çarşısı ile ilgili bilgiler veren Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Önler, Başkan Gürkan’ın Hayır Çarşısı’nın biran önce hizmete sunulmasını istediğini belirterek, çalışmaların bu kapsamda tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Önler, “Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yeni bir faaliyete daha imza atmaya çalışıyoruz. Özellikle Hayır Çarşımızın Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın gelen vatandaşlarımızı incitmeden, duygusal hassasiyetlerine zarar verilmeden vatandaşlarımızın çok güzel bir şekilde ağırlanıp, hizmetten faydalanması için böyle bir çalışmaya karar vermişlerdi. Bizlerde bu çalışmanın uygulama noktasında son aşamaya geldik. Gelen vatandaşlarımız bankamatik gibi sistemi, burada puan sistemine göre kendilerine lazım olan gıda ve giyimden faydalanacaklardır. Hayır Çarşımızın diğer belediyelerin yaptığı faaliyetlerden en büyük farkı ise, işadamlarımızın Hayır Çarşısı’na verdiği malzeme karşısında vergiden düşmüş olmasıdır. Ve biz burada Battalgazi Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile çalışıyoruz. Yapılan yardımlarda zerre kadar şüphe olmasını istemiyoruz. Doğru yerde, doğru yere ulaşılması konusunda böyle bir çalışmaya Başkanımız karar vermişti. Bizlerde artık son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Değerli işadamlarımıza yapacakları yardımlar için teşekkür ediyoruz. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız ise Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla bizlere ulaşmasını özellikle belirtmek istiyoruz. Bize gelen liste sosyal yardımlaşma vakfından gelecek ve bizlerde gelen listelere göre vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız