SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayır.. Yok Öyle Birşey!'

A- A+ PAYLAŞ

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, Turgut Özal'ın ölümü ile Ergenekon arasında hiç bir alakanın olmadığını söyledi.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın adına ilk müze, memleketi Malatya'da kendi adını taşıyan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin bünyesinde kurulacak. Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile birlikte müze yapılacak olan salonda incelemelerde bulundu.

Turgut Özal Müzesi'nin açılacağı salonunda gezen Semra Özal, "Rahmetliye ait her şeyi bu müzeye vereceğim. Müzenin açılacağını duyunca çok mutlu ve memnun oldum. O'na ait özel olan her şeyi vereceğim. Müze benim için çok güzel bir haber oldu. Ben İstanbul'da uğraşıyordum, müze için uygun yer arıyordum. Ankara'da düşünülüyor ama daha oda kesinleşmedi. Ama buradaki müze O'nun için çok önemli ve çok manidar olacak. Çok yerini bulacaktır. Ben O'na ait verebileceğim her şeyi vereceğim. Yapabileceğim ne varsa
biz hazırız" dedi.

Semra Özal, Turgut Özal'ın Turgut Özal Tıp Merkezi ile hayal ettiği eserin gerçekleştiğini söyleyerek, "Huston'daki o sağlık merkezinin burada kurulması için çok uğraştı. Hayali bu tıp merkezini kurulmasıydı, onu da gerçekleştirdi. O'nun hedefi bu merkezin bütün Ortadoğu'ya hitap etmesiydi" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise yaptığı açıklamada, "Umuyorum önümüzdeki yılarda Turgut Özal Tıp Merkezi sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde hatırı sayılır ve hasta kabul eden bir merkez olacaktır. Stratejik hedefimiz budur" diye konuştu.
İnceleme sonunda bir gazetecinin Özal'ın zehirlenerek öldürüldüğü iddiası ile ile Ergenekon arasında bir bağın olup olmadığı sorması üzerine ise Semra Özal, "Ergenekonla falan hiç alakası yok. Herkes bir şeyler iddia edebilir. Hayır, yok öyle bir şey" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız