SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayırlar Getirmesini Temenni Ediyorum"

0
Güncellendi - 2018-06-25 23:25:30
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Terör örgütlerinden arındırılmış, güvenliğin tesis edildiği; eğitimin, sağlığın, hukukun, adaletin sağlandığı bir Türkiye için çalıştık, bundan sonrada büyüyen, gelişen Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AKP Malatya 2. sıra milletvekili adayı Çalık, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu Malatya'da kullandı.

Oyunu eşi Kenan Çalık ile birlikte Battalgazi İlçesi Malatya Anadolu Lisesi'nde 1074 nolu sandıkta kullanan Öznur Çalık, daha sonra vatandaşlar ve görevlilerle bir süre sohbet etti.

Oy kullanma işlemi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bugün milletimizin iradesinin sandığa yansıdığı gün. 24 Haziran'da bütün milletimiz oylarını bugün sandıklarda kullanıyor inşallah. Öncelikle ülkemiz için, vatanımız için, milletimiz için, çocuklarımız, torunlarımız için sağlık, sıhhat, huzur diliyorum. Ve bu seçimin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Düne kadar bir çalıştık, siyasiler çalıştı, oyların verilmesi üzere gereken kanaatlerimizi milletimizle paylaştık. Şimdi sandık görevlilerimiz milletimizin emanetini alıyorlar. İnşallah şimdiye kadar 15'e yakın okul gezdik, hiçbirinde hiçbir sorun olmadan, sandık güvenliği de tam sağlanmış vaziyette oyların kullanıldığını gördük" değerlendirmesinde bulundu.

Çalık, şimdiye kadar Türkiye için çalıştıklarını, bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Demokrasinin vazgeçilmezi seçimler ve sandıklar. Bugünde onun yansımasını görüyoruz. İnşallah kullanım oranının yüzde 90'lara varacağı bir seçim olur. Milletin iradesi de hepimizin saygı duyacağı son karar olur. İnşallah terör örgütlerinden arındırılmış, güvenliğin tesis edildiği; eğitimin, sağlığın, hukukun, adaletin sağlandığı bir Türkiye için çalıştık, bundan sonrada büyüyen, gelişen Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Basın mensubu arkadaşlarımızı çok yorduk seçim esnasında hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Valimiz, emniyet müdürümüz, komutanlarımız bütün seçim güvenliği için şuanda aktif çalışan bütün kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ve AK Parti teşkilatlarına, sandıkları bekleyen bütün teşkilat mensuplarımıza, en önemlisi de Malatyalı hemşerilerimize ve milletimize gösterdikleri teveccüh, ilgi, alaka için, oylarını sandıklara yansıttıkları için çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun."

ÇAKIR CENGİZ TOPEL'DE KULLANDI

AKP Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Ülkemizin, mazlumların ve ümmetin geleceğini oyladığımız bu seçimde; sonucun, Malatya'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Çakır, oyunu Battalgazi İlçesi Cengiz Topel Ortaokulu 2304 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullanma işlemi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Çakır, "Yeni sistemin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah çıkan güzel neticenin de ülkemiz için güzel neticeler doğurmasını diliyorum" dedi.

Çakır, seçimin Malatya'da huzurlu ve sakin geçtiğini ifade ederek, "Rabbim hayırlı uğurlu etsin. İnşallah ülkemiz, milletimiz, çocuklarımız ve geleceğimiz için güzel olur. Hemşerilerimiz, vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye devam ediyorlar. İnşallah seçimlere, yüksek düzeyde bir katılım olmasını bekliyoruz. Ülkemizin, mazlumların ve ümmetin geleceğini oyladığımız bu seçimde; sonucun, Malatya'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

KAHTALI, PALANDÖKEN VE ATALAN..

AKP Malatya Milletvekili Adayları Hakan Kahtalı, Türkiyem Ortaokulu, Selahattin Barış Palandöken ile Vahit Atalan ise Begüm Kartal İlkokulu'nda oylarını kullandı.

AKP Malatya İl Başkanlığı'ndan istifa ettikten sonra milletvekili adayı olan  Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçiminde oyunu, Battalgazi İlçesi Türkiyem Ortaokulu 2090 nolu sandıkta kullandı.

Kahtalı, oy kullanma işlemi sonrası, "Birliğimiz, beraberliğimiz, milletimize hizmet, daha müreffeh bir Türkiye için oyumuzu kullandık. Malatya'mıza, partimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Adayları Selahattin Barış Palandöken ile Vahit Atalan ise Begüm Kartal İlkokulu'nda 2095 nolu sandıkta oylarını kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken, oy kullandıktan sonra, "Begüm Kartal İlkokulu’nda oyumuzu kullandık, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ise " Oyumuzu Malatya’da Begüm Kartal İlkokulumuzda kullandık. Seçimlerin vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Malatya’nın kaderi sizi 5 yıl daha sırtında taşıyacak.malatyada oylar düştü inşallah bileylerin farkına varırsınız.
    0
    0
    Yanıtla