SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayırlı Hizmetin Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:20:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Baro Başkanı Enver Han’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan baro Başkanı Enver Han, “bizler Malatya Barosu Başkanlığı olarak bir avukatımızın bulunduğu her hangi bir idari mercide kendilerini destekliyoruz. Biz bir aileyiz, avukat ailesiyiz, hukukçu meslektaşlarız. Dolayısıyla Bülent Tüfenkçi bu hafta sonu görevini teslim edecek. Başarılı bir görev ifa ettiler, başarılı bir görev çıkardılar. Kendisini siyasi arenada daha başarılı yerlerde görmek istiyoruz Malatya Barosu olarak. Biz çıktıkları yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Gerçekten başkanımızı ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz, hayırlı hizmetler yapmalarını diliyorum. Enver beyin bütün avukat arkadaşlarımızın sorunlarını giderme noktasında Baro kimliğine güç katacağına inanıyorum. Biliyoruz, avukatların bir çok sorunları var özellikle Meclis’te çözülmesi gerektiğini bilenlerdenim. Bunun için hem Barolar Birliği’nin ve hem de Meclis’teki arkadaşlarımızın da bu çabaya ortak olmaları lazım.  Bugün itibariyle avukatlık  mesleğine girişte, avukatlık mesleğinin onuru ve itibarlı bir şekilde yürütülmesi bakımında belli bir gelir düzeyinin sağlanması noktasında, büroda çalışan avukatlarımızın sorunları bakımında gerçekten Avukatlık Kanunu’nun yeniden düzenlenmesi gerektiği bilincindeyiz.  Enver beyin her zaman hayırlı hizmetlerinin yanındayız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız