SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayırlı İşler Yapın Biz Arkanızdayız"

0
Güncellendi - 2017-04-08 03:18:27
A- A+ PAYLAŞ

  • Yeşiltepe'deki Roman vatandaşları ziyaret eden CHP'nin Roman milletvekili Purçu'dan, hükümete "şartlı" destek sözü..

CHP Malatya İl teşkilatı tarafından Yeşilkaynak Mahallesinde gerçekleşen mahalle toplantısına CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu katıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın açılış konuşmasından sonra söz alan CHP’nin Roman Milletvekili olan Purçu, “Yüzyıllardan beri romanlar sahipsiz. Ön yargıya maruz kalıyor, dışlanıyoruz. Ama artık artık sizleri temsil eden bir milletvekiliniz TBMM’de. Bundan sonra birbirimize sahip çıkacağız. Vatanımıza, bayrağımıza, birliğimize sahip çıkacağız. Bir sıkıntı olduğu zaman partimize gelin" dedi.

Türkiye’nin son dönemlerde hiç görmediği olaylarla karşılaştığını ifade eden Purçu, “Darbe gördük, kaos yaşadık, aşağı sınırımızda savaşlar var, bombalar patlıyor, vatandaşlarımız ölüyor. Bu kaos ortamında şimdi de referanduma gidiyoruz. Şuan OHAL var ülkede. OHAL demek kaos ortamı demektir, biz bu ortamda referanduma gidiliyor. Yeri miydi, zaman mıydı” ifadelerine yer verdi.

Yeni Anayasa değişikliği ile milletvekili sayısının 550’den 600’e çıkarılmasını da eleştiren Purçu, "Eğer vatanımız için, halkımız için, milletimiz için yapacağınız bir şey varsa biz arkanızdayız. Şerefim namusum üzerine yemin ederim ki Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili olarak hükümetin arkasındayım. Her türlü imzayı atarım ama benim vatandaşlarıma Türkiye’deki bütün kardeşlerime çiftçime, emeklime, işçime, öğrencime hayırlı işler yapın, biz arkanızdayız. Hükümetin arkasındayız. Ama yeter ki vatan için halk için kanun çıkartın. Milletvekili sayısını hangi sebeple yükseltiyorsunuz. 200 milyon TL maliyetle gelecek 50 tane yeni milletvekili meclise niye girecek” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız