SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayırlı İşlerin Yanındayız'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi il başkanı Mehmet Asiltürk, beraberinde partili meclis üyeleri ve yöneticilerle birlikte belediye başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak belediyeden yayınlanan bülten şöyle:

"Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, beraberinde Saadet Partisi Belediye Meclis Üyeleri ve bazı partililerle birlikte, 6 Mayıs Çarşamba günü akşam saatlerinde Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacıyla geldiklerini söyledi.

İl Başkanı Asiltürk, “İnşallah Malatya’mıza 5 yıl hayırlı hizmetler yaparsınız. Hayırlı işlerde yanınızda olup yardımcı olacağız. İnşallah kazanan Malatya’mız olur. Cenab-ı Allah’tan hayırlı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise kamuoyunu rahatsız edecek ciddi bir olay yaşanmadan, Malatya’ya yakışır bir seçim sürecini atlattıklarını, tek amaçlarının Malatya’ya en güzel hizmetleri getirip sunabilmek olduğunu söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya’nın var olan sorunlarını hızlı bir şekilde ortadan kaldırmak, Malatya’yı modern bir şehir, bölgemizin gelişmiş şehri yapmak amacıyla çalışacağız. Bunları halkımıza taahhüt ederek geldik. Kararlarımızda adil olacağımızı, Malatya da yaşayan herkesin belediye başkanı olacağımızı ifade ettik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizlerinde her zaman Malatya’nın menfaatine olacak bütün projelerimize desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir buket çiçek verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız