SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayırlı Olsun Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Ziraat Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Abdurrahman Doğan'ı ziyaret eden Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Doğan'a çalışmalarında başarı diledi.

Naci Şavata, bu yerlerin halka hizmet için bir basamak olduğunu belirterek, "Halkın razılığı neticesi, Hak'kın razılığını getirecektir. Kuruluşundan bu güne kadar bu görevi şahsınıza layık gören Doğanşehir çiftçisi yaptığınız hizmetlerden dolayı bu teveccühü göstermiştir. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum" dedi.

Doğanşehir ilçesi il genel meclisi üyeliği de yapan Abdurrahman Doğan ise "Hizmet gönül işidir. Hiç kimse bu işleri gönül razılığı olmadan yapamaz. Biz çiftçilerimize hizmet yapmayı kendimize vazife kabul etmişiz. Çiftçilerimizin içinde bulunduğu sıkıntıları gidermekte son dönemde yapılan desteklemelerin büyük faydalarını görmekteyiz. Sulama problemlerini bitirdiğimizde Doğanşehirli çiftçilerimizin ürünündeki verimin artığını
göreceğiz. Bunun için gayret gösteriyoruz oda başkanı olarak ta gerek kaymakamımız gerekse il genel meclisimizin 2010 da sulamaya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin 2011 de de devam etmesini ve devam edeceğini bilerek şimdiden Doğanşehirli çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız