SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayırlı Olsun Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:55
Hayırlı Olsun Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da faaliyet gösteren birlik üreticileri, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Merkez İlçe Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Malatya Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Kabakaş ve Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, göreve yeni gelen AK Parti Malatya Merkez İlçe Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, "Osman Güder Beyin bu göreve seçilmesinden dolayı mutluyuz. Çünkü hayvancılık birlikleri olarak kendisinin de veteriner olmasından dolayı bizleri en iyi anlayacaklardan birisidir. Birçok sahada kendisi çalışmıştır. Oradaki yetiştiricilerin ne gibi sıkıntıları ve problemleri var, bu konuda bizleri en iyi şekilde anlamaktadır. Kendisine bu anlamda yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi. 
 
Malatya Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Kabakaş ise, hükümetin politikalarının kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, "Alabalığın son dönemlerdeki gelişimini takip ediyoruz ve bu konuyla ilgili veteriner hekimler bizim için vazgeçilmez bir ayak. Bunun yanında hükümetin politikaları da bizim için büyük önem taşıyor. Geçen hafta içerisinde Malatya'ya 2 milyon 100 bin TL bir destek geldi. Bundan dolayı da hükümetimize ve bakanlığımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
 
Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli de, "Osman Bey'in tarım ve hayvancılık sektöründen gelen birisi olması dolayısıyla bu göreve gelmesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah üreticilerimizin derdini gerekli yerlere aktaracaktır. Kendisinin bu görevde olması Malatya için bir kazanımdır" şeklinde konuştu. 
 
Adelet ve Kalkınma Partisi Malatya Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz AK Parti olarak sivil toplum örgütlerinin yönetim kademesinde ne kadar önemli olduğunu farkındayız. Ve bunun icrası anlamında ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Türkiye'de tarım ve hayvancılıkla iştigal eden nüfusumuzun oranı daha önceki dönemlerde yüzde 40 civarlarındaydı. Yüzde 40 tarım ve hayvancılıkla iştigal eden bir kesimi ziyadesiyle memnun etmeniz çok kolay bir iş değil. Kanımca Gayri Safi Milli Hasıla'nın yüzde 6'sı tarım ve hayvancılığa ayrılmaktadır. Gelişmiş ülkelere baktığımızda bu yüzde 5 oranlarında seyretmektedir. İktidarımız döneminde hayvancılık alanında çok önemli hizmetler yapılmıştır. Birlikler iktidarımız döneminde kurulmuştur. Birliklerimizle daha iyi günlerde bulunmak amacıyla sık sık istişarelerde bulunacağız" dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız