SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayırlı Olsun Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ile partinin il başkanı  Bülent Tüfenkçi, eski milletvekili İhsan Koca ve partililer Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 
 
Milletvekili Şahin yaptığı konuşmada, "Emniyet Müdürümüz Ali Osman Kahya'nın gerçekten güzel hizmetlerine şahit olduk. Ben yapılan hizmetlerden dolayı Ali Osman Kahya müdürümüze teşekkür ediyorum. Bursa'ya da güzel hizmetler yapacağını da inanıyorum. Mardin'den gelen müdürümüz Mustafa Aygün'ün de Malatya'ya çok güzel katkılar sağlayacağına inanıyorum. Biz yapılan hizmetler noktasında üzerimize ne düşerse hazırız" dedi. 
 
Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise , "Malatya nöbetini devraldık. Yapılan hizmetleri devam ettireceğiz. Daha önce çok güzel proje çalışmaları yapılmış. Çalışmalar ara verilmeden devam edecek. Projeli çalışmalarımız devam edecek. Mardin özelinde yaptığımız bir kaç güzel proje var. Bu projeleri Malatyalılarla paylaşacağız. Malatya'da deneyimli ve profesyonel bir kadro var. Ali Osman Kahya'nın yaptığı hizmetleri kaldığı yerden devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.
MESOB'UN ZİYARETİ

Görevlerine yeni başlayan Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya'yı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren "hayırlı olsun" dileklerini ilettiler. 
 
MESOB Başkanı Keskin ve beraberindekiler,  Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Keskin, "Halk ile esnaf arasında, polis arasında çok iyi bir diyalog kuracağınıza eminiz. Emniyet kadrosunu çok iyi tanıyoruz. Önemli olan birlik ve beraberliği sağlamaktır" dedi. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise, "Amacım, mevcut durumu daha üst seviyeye ulaştırmaktır. Emniyet Müdürümüz sağ olsun, her şey planlı ve programlı. Dört dörtlük bir sistem kurulmuş. O durumu aynen devam ettireceğiz. Bizde varsa boşlukları dolduracağız. Dışarıda olmayı daha çok seven bir insanım" diye konuştu. 
 
Keskin ve beraberindeki heyet, daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan İrfan Kaya'yı ziyaret ettiler. Keskin, "Malatya'yı, bölgeyi ve köyleri yakından bilen bir arkadaşımızın burada İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanmasından dolayı mutlu olduk. Önemli olan Malatya'yı bilmektir, yatırımın nereye gideceğini bilmektir" dedi. 
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Malatya'ya yapılan hizmetin aynı zamanda esnafa da yapılmış olacağını söyledi. 
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ise, "Birlik beraberlik ve kardeşlik içinde Malatya için çalışacağız" diye konuştu. 
 
MUHTARLARIN ZİYARETİ
 
Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren ve dernek üyeleride  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya'yı makamında ziyaret etti. 
 
Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren, yaptığı konuşmada, ''İl özel idaresinin kırsalda yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kurum içinden birinin genel sekreter olarak atanması ve bu arkadaşımızın başarısının herkes tarafından bilinmesi biz muhtarları oldukça memnun etti. Kurum içindeki biriminde başarılı olan İrfan Bey bu başarısını tüm birimlere yayacaktır buna inanıyor yeni görevi hayırlı uğurlu olsun diyoruz'' dedi. 
 
Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ise, "Muhtarlar ile bir aile gibiyiz. Köylerin sorunlarını biliyor elimizdeki imkanları seferber ederek belli bir programa göre çözmeye çalışıyoruz. Biz muhtarlarımız tanıyor. Onlar da bizleri tanıyorlar. İnşallah sabırla güzel çalışmalar yapacağız'' ifadelerini kullandı.
 
MÜSİAD'IN ZİYARETİ
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanan İrfan Kaya'yı makamında ziyaret etti.
 
MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, "Kendilerini yakından tanıyoruz. Diliyoruz ki, İl Özel İdaresi daha ileri noktalara gidecektir. Biz işadamları olarak üzerimize düşen katkıyı sunacağız ve sürekli istişare halinde olacağız" dedi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ise, ziyaret için teşekkür ederek, "Malatya için sürekli birlik ve beraberlik içinde olacağız" diye konuştu. MÜSİAD heyeti, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü de ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız