SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:45
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Parti 1. sıra milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, Gazi İlkokulu’nda oy  kullandı. “Devlete Millete hayırlı olsun” diyerek oyunu kullanan Kazancıoğlu, 7 Haziran seçimlerinde yaşanan  AKP'li Milletvekili ile bayan seçim görevlisi arasındaki olaya da atıf da bulunarak, ”Oy kullanmaya çiçekle geldik, bayanlar baş tacımızdır” şeklinde konuştu.

Kendine özel bir kampanya dönemi sonrasında sandığa gidilen 1 Kasım seçimleri, Malatya’da da huzur içerisinde vatandaşların oylarını kullanmaları ile  gerçekleşti. 7 Haziran  seçimlerinde AKP'li Milletvekili Mustafa  Şahin’nin, bayan bir sandık görevlisi ile yaşadığı ve yaygın medyaya  görüntülerinin yansıdığı el kaldırma olayı’nın yaşandığı Gazi İlkokulu’nda oyunu kullanan MHP 1. Sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu,”Öncelikle milletimize,  Türk Milletine Malatya mıza hayırlı olsun diyorum. Bu sandık çok manidar bu sandık çok anlamlı ben söz vermiştim hiç bir bayana el kaldırmayacağım ömür boyu. Vekillikle alakalı değil , bu sandıkta yaşanan kötü bir hatıra var inşallah böyle bir şey yaşanmaz diyerek çiçekle geldik. Bayanlarımız insanlarımız başımızın tacı inşallah devlete millete hayırlı uğurlu olur inşallah. “ diyerek oyunu kullandı.

Kazancıoğlu, oy kullandığı 1250 nolu sandıktaki tüm görevlilere çiçek verdi.

YILDIZ DA OYUNU KULLANDI..

MHP 25’inci dönem birinci sıra milletvekili adayı olan, 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen Avukat Arif Yıldız,  “Ülkemin geleceğine oy verdim” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25’nci Dönem Malatya birinci sıra adayı Avukat Arif Yıldız, ülkenin geleceğine oy verdiğini söyledi. Malatya Fen Lisesi 2133 sandıkta oy kullanan MHP’li Yıldız, 1 Kasım genel seçimlerinin başta ülkemize olmak üzere Malatya’ya ve Milliyetçi Hareket’e hayırlı olması temennisinde bulundu. Yıldız, millet iradesinin iyi bir şekilde sandığa yansıyacağına en ufak şüphesinin olmadığını belirterek, “Seçimlerin milletimize ve siyasi partilerimize hayırlı olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Seçimin millet iradesi açısından dönüm noktası olacaktır. Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

MHP’li Yıldız, reyini kullandıktan sonra bazı okulları ziyaret ederek sandık  görevlilerinden seçimle ilgili bilgiler aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız