SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayırsever İşadamı İçin Mevlit

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:04:33
Hayırsever İşadamı İçin Mevlit
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatyalı işadamı merhum Nihat Tecdelioğlu için mevlid okutuldu. Rahatsızlığı nedeniyle 3 Haziran 2012 günü İstanbul’da vefat eden Tecdelioğlu için ismi verilen okulda mevlid-i şerif okutuldu.
 
Okulun salonunda okutulan mevlidi, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya, Tecde Mahallesi Muhtarı Abuzer Akkuş, Nihat Tecdelioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Kemal Özbay, veli ve öğretmenler dinledi.
 
Nihat Tecdelioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Kemal Özbay, mevlit öncesinde yaptığı konuşmada, “Nihat Tecdelioğlu’nun hayat felsefesinin temelini eğitim ve dürüstlük oluşturmaktadır. Eğitime o kadar önem vermiş bir insan ki çocuklarının eğitimleri için yaşadığı şehri değiştirmeye kadar ileri gitmiştir. Ayrıca, içindeki bitmeyen eğitim arzusu ve isteği ile babasının doğum yeri Tecde beldesine bu okulun yapılmasına yardımcı ve destek olmuştur. Nihat Tecdelioğlu, yapmış olduğu yardımlar, çocuklara olan sevgisi, hoşgörüsü ve davranışlarıyla başta çocuklar olmak üzere tüm tanıdıklarının takdirini kazanmış, onlar için örnek bir baba, dede, insan olmaya çalışmıştır.
 
Merhum Nihat Tecdelioğlu’nu eğitime ve okulumuza yaptığı katkılardan dolayı minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz” dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız