SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayırseverden Öğrenci Yurdu

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Sürgü Meslek Yüksek Okulu'na yaptırılan 200 kişilik Erkek-Kız Öğrenci Yurdu'nun temeli törenle atıldı.

Doğduğu yer olan Doğanşehir ilçesi Sürgü kasabasına maddi ve manevi birçok katkısı olan hayırsever işadamı Orhan Şahin, İnönü Üniversitesi Sürgü Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin kalacağı 200 kişilik bir yurdun yapımını üstlendi.

Sürgü Belediyesi tarafından İnönü Üniversitesi'ne hibe edilen arsa üzerinde yapılacak olan ve hayırsever işadamı Orhan Şahin tarafından babası Dursun Şahin adına yaptıracağı 200 kişilik öğrenci yurdunun temel atma töreni düzenlenen bir programla gerçekleşti. Temel atma törenine, yoğun işlerinden dolayı katılamayan işadamı Orhan Şahin'in yerine babası Dursun Şahin katıldı.

Programda İnönü Üniversitesi adına bir konuşma yapan Sürgü MYO Müdür Vekili Ekrem Özdemir, yapılan bu hizmetin çok önemli olduğunu vurgulayarak, gerçekleştirilen bu hizmetten dolayı hayırsever işadamı Dursun Şahin ve yetiştirmiş olduğu yürekli hayırsever oğlu Orhan Şahin'e ve ailelerine teşekkür etti.

Hayırsever işadamı Dursun Şahin ise konuşmasında, hayatı boyunca bu tür hizmetlerin oluşumunda bulunmayı çok istediğini ve yaptığı maddi manevi katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir de konuşmasında, işadamı Dursun Şahin ve ailesine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şahin ailesinin ilçeye olan katkılarının unutulamayacağını ifade eden Başkan Taşdemir, yapılan bu hizmetlerden dolayı hep anılacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra yapılacak olan öğrenci yurdunun temel atma töreni gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız