SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayrettin Sönmezay'da Bilim Sergisi

0
Güncellendi - 2018-05-11 20:01:53
Hayrettin Sönmezay'da Bilim Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

 Hayrettin Sönmezay İmam Hatip Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında ‘Bilim Şenliği Sergisi’ açıldı. Bilim Şenliği’nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Özmen, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Katıksız, TÜBİTAK İlçe Sorumlusu Hasan Hüseyin Yücel, Hayrettin Sönmezay İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Numan İşcan, TÜBİTAK Bilim Şenliği Proje Sorumlusu Cansu Oğuşgil, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yeteneklerini sergilemesi,yeni bulular ortaya koyarak farkındalık yaratılması amacıyla açılan sergiye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Polat, çocukların teknolojiyi yakından takip edip geleceğe yön veren projeleri hayata geçirmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Çocuklar bizim geleceğimiz, eğer biz bu çocukları ne kadar güzel yetiştirebilirsek geleceğimiz de o kadar aydınlık olur. Her birinin gözlerinde geleceğin ışığını görüyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bilim Şenliğinde, çevre kirliliği, ekolojik dengenin korunması, fen bilimleri ve gıda gibi çok çeşitli konularda öğrenciler tarafından hazırlanan projeler sergileniyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız