SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayrına Yapmıyorlar ki"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Has Parti adaylarının seçim çalışmalarını sürdürdükleri, Yakınca, Bostanbaşı ve Tecde'deki vatandaşlarla biraraya geldikleri bildirildi.

Has Parti'den çalışmalara ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Halkın sesi partisi seçim gezilerini sürdürmeye devam ediyor. Has parti milletvekili adayları ve il teşkilatı Yakınca, Bostanbaşı, Onbin konutlar ve Tecde halkını ziyaret etti.

Tecde de kebapçılık yapan ve aynı zaman da köşe yazarlığı da yapan Necip Cengil Has Patiye övgü dolu sözler söyledi. Cengil “Has parti yeni bir parti olmasına rağmen ilgi gündemini oluşturan parti konumundadır. Özellikle gençlerin takip ettiği bir parti konumunda olan Has Parti, Numan Kurtulmuş’la iktidara gelecek” dedi

Gündüz esnaf gezilerinin ardından akşam da Tecde de mahalle toplantısı yapan vekil adayları ve il teşkilatı kalabalık bir topluluk tarafından karşılandılar. Mahalleliye hitap eden vekil adayları hükümeti eleştirdiler.

Milletvekili adayı olan Gürsu inan sınav sistemini eleştirerek “Eğitim konusunda biran önce önlem alınmalıdır. Biz parti olarak bunun önlemini aldık diğer partilere de aynı sistemi öneriyoruz. Fakat şimdi ki iktidar partide bunu göremiyoruz” dedi.

Has partinin diğer vekil adayı olan Ali Durak da iktidarı eleştirerek “Malatya konusunda her ne kadar viyadük, hastane, yol yapılmış olsa da bunlar bizlerden alınan vergiler ile yapılıyor. Kimse bunları hayrına yapmıyor ki zaten iktidar partiyse bunları yapmak zorundadır” dedi."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız