SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayvan Hastanesi Kuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:23
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Süt Üreticileri Birliğini ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, seçim çalışmaları çerçevesinde Süt Üreticileri Birlik Başkanı Aziz Kurtoğlu’yla bir araya geldi.

Birliklerin toplumsal gelişimin ve ekonomik kalkınmanın önemli bir basamağı olduğunu belirten Geçit, “hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bir ilçenin yönetimine talibiz. Bu alanla ilgili projelerimiz var. Bu konuyla ilgili düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaştık” ifadelerini kaydetti.

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, yönetime geldiğimizde hayata geçirmeyi planladığımız hayvan hastanesi kurma düşüncemizi paylaşmak istiyorum. 24 saat hizmet verecek ücretsiz veteriner projelerimiz var. Bu projeler hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza ciddi anlamda katma değer sağlayacaktır dedi. 

Bir diğer proje olan “Alo Veteriner Hekim” hattı hakkında bilgi veren Geçit, vatandaşlarımız “Alo Veteriner Hekim” hattını arayarak, hekimi çağıracak hayvan muayene edilecek, tedavisi orada yapılamıyorsa ambulansla hastaneye getirilip müdahalesi yapılacak, tekrar yerine götürülecek olan hayvanın ilaçları ise ücretsiz verilecek. Bende hayvancılıkla uğraşan bir ailenin çocuğuyum, yaşanan sıkıntıları yakinen biliyorum. Biz bu hastaneyi kurduğumuzda sadece Battalgazi değil Yeşilyurt ilçemizde faydalanabilecek, ifadelerini kullanarak nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süt Üreticileri Birlik Başkanı Aziz Kurtoğlu, bahsedilen projeler üreticilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığı durumlar, Tarım bakanlığımız sağladığı destekler yeterli olamamaktadır. Görev tevdi edilirse bu projelerin hayata geçirileceği konusunda hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır. Çok büyük hizmetler sunulacaktır bu yolda başarılar diliyoruz ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız