SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvan Pazarı'nda İlaçlama Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-09-09 17:23:25
Hayvan Pazarı'nda İlaçlama Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı süresince vatandaşların kurban satış noktalarında kurbanlarını rahat bir şekilde almaları ve kesim yapılacak alanlarda sağlıklı bir şekilde kesimlerini yapmaları için Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından temizlik ve ilaçlama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Ercan Turan ile birlikte Canlı Hayvan Pazarındaki inceleme gezisine katılan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Alican Bozkurt, Canlı Hayvan Pazarında karasinek ve larva üremesinin önüne geçmek için sık sık ilaçlama yapıldığını söyledi.

Bozkurt, “İlaçlama ekiplerimiz herhangi bir aksilik yaşanmaması için bayram sonuna kadar sahada ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarına aralıksız bir şekilde sürdürecekler. Belirlenen bütün kesim noktalarında haşere üremesine karşı ilaçlama çalışmaları yapılmıştır. Ayrıca karasinek üremesini önlemek için ilaçlama çalışmalarının yanısıra, biyolojik mücadele kapsamında yapışkan şeritlerle de mücadelemiz devam ediyor.

Bayram sonrasında da kurban kesim alanlarında, haşereye ve üremesi muhtemel bakterilere karşı ilaçlama çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız