SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hayvan Sevgisi Kazandırılmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:31:48
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Geçici Bakımevi’ni, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri ziyaret etti.
 
Öğrencilere, Veteriner Hekim Ahmet Büyükkaya tarafından bakım evinde bulunan hayvanların bakımları ve aşılanmaları hakkında bilgiler verilerek bakımevi gezdirildi.
 
Veteriner Müdürü Sadık Özelçi yaptığı konuşmada, “Kazım Karabekir ilköğretim okulu öğrencilerini Hayvan Kısırlaştırma ve Geçici Bakımevinde gezdirdik. Hayvan sevgisinin küçük yaşlarda kazandırılması için yapılan bu gezi çok önemli. Hayvan sevgisinin kazındırılması için bu tür programların daha fazla artırılarak devam etmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.
 
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmeni Ebru Özelçi, ise “Çocuklarımıza hayvan sevgisini küçük yaşlarda kazandırmamız gerekmektedir. Çocuklarımıza hayvanları sevdirmek için yapmış olduğumuz bu gezide bizleri kırmayarak yardımcı olan Malatya Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Geçici Bakımevi yetkililerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Malatya Şube Başkanı Filiz Yenier de, “Bakımevinde yapılan çalışmalar ile hayvan kulübeleri gerçekten çok güzel olmuş. Bu çalışmalar inşallah başka belediyelere de örnek olur düşüncesindeyim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız