SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvan Yetiştiricileri Bilgilendirildi

0
Güncellendi - 2017-05-02 20:31:17
Hayvan Yetiştiricileri Bilgilendirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çiftçilere yönelik gerek eğitim, gerekse de ücretsiz fidan dağıtımı konusunda önemli destekler veren Büyükşehir Belediyesi, hayvan yetiştiricilerini bilinçlendirmek amacıyla da çeşitli eğitim programları düzenliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimler tarafından, Doğanyol ilçesi Gökçe mahallesinde ‘Hayvan Sağlığında Koruyucu Hekimlik’ konulu bir program düzenlenerek hayvan yetiştiricilerine ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Sunum eşliğinde verilen eğitim sırasında, büyük ve küçükbaş hayvan besiciliği yapan vatandaşlara; barınak dizaynı, hayvan seçimi ve besleme, aşılama, buzağı bakımı gibi konularda bilgiler verildi. Gerçekleştirilen eğitim programlarında hayvan sahiplerinin hayvan sağlığında önleyici tedbirler almaları, ilaç ve tedavi masraflarının en aza indirilmesi ve hayvansal verimi artırmaları hedefleniyor.

Düzenlenen eğitim programı çerçevesinde programa katılan hayvan yetiştiricilerine ayrıca, hayvan hastalıkları ile ilgili tanıtıcı broşür, aşı programı ve çeşitli ürünlerin bulunduğu çantalardan hediye edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız