SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvancılığı Geliştirme Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hayvancılığın geliştirilmesi için toplantı yapıldı.

Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü (TÜGEM) Hayvancılık Dairesi Başkanı Muhittin Eyimya başkanlığında Malatya Tarım İl Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen hayvancılığın geliştirilmesi toplantısında, hayvancılığın mevcut problemleri, et ve sütteki fiyat dalgalanmaları ele alındı.

Malatya Tarım İl Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Mesleki Sivil Toplum Kuruluşları, Oda Yöneticileri, Birlik Yöneticileri ve İl Müdürlüğü konu uzmanlarının katılımı ile düzenlenen toplantının ardından, hayvancılık faaliyeti yapan yetiştirici ve üreticilerle ikinci toplantı da gerçekleştirildi. İkinci toplantıya Malatya ilinde DAP kapsamında yatırım yapma hakkı kazanmış olan müteşebbisler de iştirak etti.

TÜGEM heyeti ayrıca hayvan pazarında incelemelerde bulundu. Aynı heyet, büyük ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinde de incelemeler yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız