SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvanlar İçin Doğaya Yiyecek

0
Güncellendi - 2020-01-17 21:48:03
Hayvanlar İçin Doğaya Yiyecek
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri hava sıcaklığının eksi derecelerde seyrettiği soğuk kış günlerinde yaşam mücadelesi veren yaban hayvanları ile sokak hayvanları için doğaya yiyecek bıraktı.

Kış şartlarında büyük sorun olan yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması için doğaya belirli aralıklarla yiyecek takviyesi yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi doğada ki hayvanları unutmadı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ve ekipleri tarafından Malatya genelinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yemekhanelerinden alınan ekmekler ile mezbahanelerden temin edilen Et’ler ve hazır mamalar ilk olarak Üniversite arkası, Fırıncı Mahallesi civarı, TOKİ Karagöz bölgesi, Orduzu Pınarbaşı çevresi ile Yeşiltepe Hayvan Pazarı civarına bırakıldı. Ayrıca kanatlı hayvanlar içinde bol miktarda yem belirlenen alanlara bırakıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ayrıca Hayvan Barınağı ve Doğal Yaşam Alanında bulunan hayvanlarında bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Barınağa getirilen hayvanların her türlü bakım ve tedavileri yapılarak barınakta kaldıkları süre içerisinde ise hazır mamalarla besleniyorlar. Barınağın kapalı alanları alttan ısıtmalı olduğundan hayvanlar soğuk kış günlerinde üşümeden ve gıda ihtiyacı duymuyorlar. Yavru hayvanların kaldığı barınak bölümlerine ise kalın talaş serilerek hayvanların üşümelerinin önüne geçiliyor.

Büyükşehir Belediye ekiplerinin yapmış olduğu bu çalışmalarla sahipsiz olan bu hayvanlarında ilgiye, sevgiye ve merhamete muhtaç olduğu, onlarında bir can taşıdığının bilinmesi gerektiği vurgulandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız