SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Haziran 2010'da Açacağız''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Orduzu Pınarbaşı'ndaki açık yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Fındıklı, proje üzerinde çeşitli yerlerde değişiklik yapabileceklerini söyledi.

Fındıklı, "İnşaatımız bu yıl başladı. Hedefimiz 2010 yılının Haziran ayında yaz spor okullarını burada başlatmak. Bu yıl buranın kapalı olmasından dolayı oldukça sıkıntılı günler yaşadık. Yaz spor okulları yüzme eğitimlerimizin tamamını kapalı yüzme havuzunda yapmak zorunda kaldık. Gördüğünüz gibi burası tam olimpik. Burası Malatya'nın tam olarak nefes aldığı yer. Yazları vatandaşlarımız serinliyor ve sporcularımız antrenmanlarını yapıyor" dedi.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler aldıklarını kaydeden Fındıklı, "Projeyi ikiye böldük. Finans problemi nedeniyle, havuzu kullanıma açabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ara sıra yapılan işleri burada inceliyoruz. Bazı eksiklikleri daha inşaat aşamasında tespit ederek, gidermek için uğraşıyoruz. Genel gidişatı izliyoruz. İnşallah 2010 Haziran ayında havuzumuzun açılışını gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız