SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hazırlığımız Tamam.."

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da 6-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 19. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Uluslararası Kayısı Festivali hazırlıklarının büyük oranda tamamlandığı bildirildi.

Malatya Belediyesi Mültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Öğretmenevi'nde yaptığı basın toplantısında, 19.Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Uluslararası Kayısı Festivali hakkında bilgi aktardı. 19.Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı'na, İstanbul, Elazığ, Adıyaman, Bursa, Kahramanmaraş ve Mersin'den 8 ve il içinden de 55 olmak üzere toplam 62 standın satıldığını bildiren Nalçacı, 9 bin metre kare kapalı alanda kurulan fuarda dış alanın tamamının satıldığını söyledi.

Uluslararası Kayısı Festivali çerçevesinde ise sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapılacağını dile getiren Murat Nalçacı, 6 Temmuz'da Kıraç, 7 Temmuz'da Zara, 8 Temmuz'da Uğur Işılak, 9 Temmuz'da Şevval Sam ve 10 Temmuz'da ise Sıla konserleri verileceğini hatırlattı. Nalçacı, as solistlerden önce de mahalli sanatçıların konser vereceğini belirtti.

Festival etkinlikleri kapsamında Kosova, Bulgaristan ve Gürcistan'dan gelecek yabancı halk dansları gösterisi de olacağını vurgulayan Nalçacı, Sudan ve Suriye halk oyunları ekibi için de görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

Festival çerçevesinde yemek ve tatlı yarışması başta olmak üzere birçok yarışmalar yapılacağını söyleyen Nalçacı, Motodrag Yarışı, Sokak Basketbolu, Trap Atışları, 100 metre Koyşusu, Tekvando ve Jimnastik gösterisi, Bilek Güreşi gibi sportif etkinliklerinin de yapılacağını dile getiren Nalçacı, fuarların şehrin tanıtımı noktasında katkısının büyük olduğunu vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız