SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlık Kursu Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:44:50
Hazırlık Kursu Başladı
A- A+ PAYLAŞ
 
 Mutlu Aile ve Huzurlu Toplum İçin Kadın Eğitimi Projesi çerçevesinde kız öğrencilerine yönelik üniversite hazırlık kursu başlatıldı.  Proje, Yağmur Aile Yardımlaşma, Çevre ve Eğitim Derneği'nin SODES kapsamında uygulanıyor.
 
Yağmur Aile Yardımlaşma, Çevre ve Eğitim Derneği Başkanı Muhammed Said Çelik,"Toplumun gelecekleri aile eğitimine bağlıdır. Biz, toplumumuzun geleceğini sağlamlaştırmaya katkıda bulunmak için böyle bir projeyi hazırladık. Geleceğimizin anneleri olan kızlarımızın eğitim almaları ve kendilerini geleceğe hazırlamak için bu kursu düzenledik" diye konuştu.
 
Dernek yöneticisi Mahmut Balcı ise konuşmasında,  "Bölgemizde kadın eğitimi son derece zayıf durumda. kızlarımız, kadınlarımız yeterince eğitim imkanlarından yararlanmamaktadır. Bizler bu gerçeğin farkındayız. Bizler kadınların eğitiminin toplum için çok önemli olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. Bunun için kızlarımızın ve kadınların eğitimleri ile ilgili çeşitli projeler hazırlayıp, uygulamaya çalışıyoruz. Projemizin kapsamın da dershaneye gitme imkanı bulamayan ihtiyaç sahibi kız çocuklarımızı üniversite sınavına hazırlamaya çalışıyoruz. Proje kapsamın da yeni kitap okuma projesi var ve 200 öğrenciye ulaşarak kitap okumalarını sağlayacağız" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız